Oldalazás lehet hogy pár napja megvolt az alja a 41k 42500 fülé kéne menni talán akkor lenne longos de kéne forgalom is mert 5 perc alatt valami 70 milio volt a bét forgalma nem az otp hanem minden együtt az nagyon kevés
Olaj CFD 100.5 (tegnap 101.7-ig is felszúrt.Legutóbb 95>79 > 101.7 a kutya izéjét se érdekli. ATH ATH a cél. https://www.investing.com/commodities/brent-oil Én ezt nézem, 105, ami volt 120 is. Portfolio is magyarázza a 112-t, aztán a chart, amit mutogattak, 105 volt rajta... hol nézed? Mit nézel?
Azért azt lássuk be, hogy egy kötvénxpiaci pánik elég szépen odab... az usa-nak. Valós veszély az, hogy közben az otp mennyit ralizott ebben a kontextusban kb. lényegtelen mert körtét hasonlitunk össze a kiscserkésszel , hiszen a kiscserkész megeszi a körtét de ettől még a körte lehet savanyú. A yen jelenleg jó vétel a boj majd emel júniusban, a yen árfolyam esésére meg keményen odacsapbak. A japán gazdaság pörög, hitelezés megy, a nikkei az égben ezt ne akarják elbaszni, igaz az áfa a 3%-ról felment 10%-ra , 60 éve nem volt infláció most van. De jelen helyzetben a japánba való befektetés évtizedes lehetőség eu, usa de talán még magyar irányból is. Csak inkább a belker cégekbe és nem a külkeres mamutokba.
Szerintem már erőlködik az olaj is. Hallgatás van. A hallgatásnak pedig mindenki tudja a végét. Irán előbb le fog állni, mint USA a blokáddal. Kikényszerítik. Urán? Örök kérdés. Itt USA-nak kellene engednie.
Pont ezt linkeltem ma, hogy ezekkel a tweet kamu-beetető dumákkal szopatják a shortosokat. Ez az egész a businessről szól. USA szabadítja fel a gigantikus olajkészletét, értékesíti, és majd szépen visszatölti "gratis" áron, termelésből. Nekik ez az ár tökéletes. Nincs vám, valamiből be kell hozni az extra bevételt, és ezt csak olajból LNGből lehet. Business.
OTP részvényesek ide!