Ma megindul a certis dominó. Eladó lesz az biztos vevő meg szinte tuti nem, így születnek majd sorban a maradványosok. Rengeteg kisbüfi bukja el a tőkéjét. Ismerek olyat aki eladta az egyik ingatlanát és tl116-ba rakta....
Város úgy hogy azt se tudod mikor lesz vége .. Amerika mindig később van , mint Mi , s kihat másnapra .. szerinted ez egy napos történet lesz ? Amerika mától 1 órával előbb kezd …-7%~ nál áll le a kereskedés ..
Összeomlik az amerikai hitelpiac hála a 2 idiótának . Ezt okozza a magas olajár vele együtt az USA adósság finanszírozása is veszélybe kerülhet . Ez viszi magával az EU bankszektort. Ugye torta bevonó feliratú amatőr ? Lehet az OTP akár 25 K is . Sajnos . Ami a legveszélyesebb , hogy a sárgafejű kakadu nem sok mindent tud tenni . Bejött amiket másik topicok ám írtam .Visszatérve . A MOL rendelt 7 tankert Líbiából 60%~al drágábban…lehet gondolkodni … Adni fognak mindent , mert az Ázsiai piacok beszakadtak , pl Taiwan - ami kihathat az USA AI szektorra is .. Ami veszélyes - a kiülős tarthat évekig , a medve cikk cakkban jön ..
34800/32500/31700 ezeket nézegetem, ha leáll a pánik, én várom. mi indokolja a brent +25%ot? ami nem indokolta múlthéten? nq -3% múlthéten meg még füstölték ki a short manát a, cumiztatás. van egy "rövid olaj shortom", hátha visszaszambázik. STOPot +3-ban megadtam. próba cseresznye.
115 dollar az olajar ….. tl116 nak reszelnek …. Kerdes hogy a narancssarga ember mit tervez …. Ez a haboru kellett mint egy falat kenyer es mit trsz? Elmegy golfozni
OTP részvényesek ide!