Hülyére hazudták magukat az ingatlanosok élükön az ingatlan.com fickóval. Kamu volt minden, csak sikerült az árakat jól felverni vele. Ez már talán kimeríti a bűnszövetségben elkövetett csalást is.
Mai nap is szenvedés, nem tudom hogy ez bazisépítés és jön majd a kitörés, vagy korrekció előtti maszatolás? Ha kitörés, meddig tör ki? 29 ig? vagy 30? Szerintem 30 nem lesz, eléggé ki van merülve a papír, ahhoz kéne egy pihi.
Kíváncsi leszek a záróra..... egyelőre nem hatja meg nagyon az árfolyamot a kinti zöld meg az új certi se, már kezd visszacsorogni 600 alá . Annyira oldalazás megy hogy nem tudom eldönteni esés miatt mert azt várják, vagy bázist épít....... Mindenesetre hamarosan jelentés szóval lassan jelentésralli is jöhetne valami. Vennem kéne lassan certiket, de nem tudom eldönteni hol :D
Hmm passzat szel, az vitorlazasban pozitiv dolog, kiszamithato, konnyu vitorlazni vele. Eses szinonimajakent lehet nem a legszerencsesebb valasztas, de lehet csak en ertem felre...
Kevésbé offtopic: Jó nagy forgalom van de megint nem érzem, hogy nagyon emelkedne. Kellemes meglepetés lenne ha sikerülne végre szintet lépni és 29 körül maradni de most olyan érzésem van, hogy erre még várni kell.
Köszi, amúgy 2,5 éve regisztráltam és 213 hozzászólást írtam, nem volt más tiltás vagy ilyesmi. Láttam, a sok kitiltottat és is és köszi, azért igenis megnyugtató, hogy nem velem van a baj, hanem a túlmoderálással és szórják az embereket. Az ő bajuk ha nem kell az építő bejegyzés.
Tudom nem vigasztal, de ne vedd magadra! Többek is ki lettek tiltva reggel, hasonló indokkal onnan. Én sem értettem, h miért következik vki portfolios értékeléséből (kevés hozzászólás, vagy kevesebb, mint 1 éves reg. stb.) hogy klón lenne. Mivel lehet nem láttad - és többek között nekem is írtál ott - ezért itt is megköszönném a válaszod.
Lehet itt off topic mérgelődni? Elsősorban ebbe a topicba olvasok és néha kommentelek, emiatt lett accountom a portfolión, hogy ide tudjak írni is miután olvastam már eleget. Néha betévedek máshová, pl az OTP Direkt Problémákba, egy-két bejegyzésem volt ott, pl tegnap is írtam az új app-al és az új asztali alkalmazással kapcsolatban (singlemarket), korábbi bejegyzésekre reagáltam. Erre kitiltotak, hogy klón vagyok állítólag. :D Megvan az első portfolió forumos kitiltásom. :D Természetesen nem vagyok klónja senkinek, de ha valakinek van ilyen gyanúja, ugyan árulja már el, hogy kinek? Bocs, az offtopic rantért de mivel nem igaz így eléggé frusztrál, ki kellett írjam magamból.
OTP részvényesek ide!