Mindig ez esik a legtöbbet, ha pánik van. Innen már nem kéne esnie elsőkörben. Vége a zuhanásnak, 20.3 ezer a sajáttőke. Egyelőre nincs válság, csak tőzsdei pánik. Sokan eladtak, hiba volt, innen felpattanás jöhet. Venni kellett volna a nagy pánikban. Valaki ráadott, hogy kisüsség a certifikátokat. 4805-re jött le az sp500. Ez már vételi zóna.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart a séma: nyitó után dél, vissza nyitóra, kicsit lentebb jöttek, kitörtek északra. ez a trump nyerő előtti rakéta padlója: 18800 Hetes bollinger alj. Elképzelhető egy erősebb korrekciós emelkedés ma, de még most is -6% Az éremnek két oldala van, nap közben kis korrekció, nap végére megy rotty. Aki frissen longol, és elindul délnek, az frissében zár is (vagy stoppal, vagy kézzel. DAX ATH 23480 * 0,8 (vagyis -20%) = 18784 (Medve- brummogás szintje) Ez a remény szintje, vagy tényleg megtartják, és ennyi volt, de ha nem, akkor lehet elővenni a papírzsebkendőt, sírás jön.
Igen sajnos a TL97 is ki lett ütve, hiába védtem TS-el a nagy részét azóta sem tudom eladni, hogy legalább csökkentsem a veszteségem. Azt látom, hogy vételi oldal 6500Ft (ez kb 22000-es árfolyam) eladási 8300. Valahol 8200 körül lenne a reális ár.
Ha be van küldve egy Stop piaci vagy Stop limit megbízásod, az életbe fog lépni. Ha mindezt manuálisan akarod csinálni, akkor vállalod a kockázatot, hogy épp nem tudsz kereskedni és sokat bukhatsz. Gondolom a 7-8.000 Ft nem fog vigasztalni, ha jóváírják a havi díjadat. Igazán nem okoskodni akarok, nekem is sokba fájt az elmúlt pár nap, de ez a nem lehet kereskedni sztori mindig előjön amikor nagy a kaki. Pont amikor nagyon kellene, Ők nincsenek sehol. Szval készülni kell rá. (sajnos)
Háát akkor döntően nem tőlünk veszik... :D Sztem jól tesszük h nem adjuk! (kár h a nagyok igen gondolom az intézményieknek kötelezően kell sell gombot nyomni) Este bontok egy jó likőrt.... #D
USA indi bankok átlag -6% techből nvidiat látom -7% .... szóval ..... a bolond trump meddig bizonygatja még hogy minden oké ? meg majd amikor azt kell bizonygatnia hogy nem shortol az lesz szép..... mert valamiért van egy megérzésem hogy a családjaból nyakig shortban vannak.....
Ezt a fekete pénteket és fekete hétfőt évek múlva is emlegetni fogjuk. És ki tudja hol a vége . Az idióta trumpnak ha felkel remélem a szájába adnak pár megnyugtató mondatot ... De ha shortban van még akkor csak röhögni fog az egészen
nem szabad még venni, mert az erstének zárni kell a pozit ma/holnap....addig nyomás alatt lesz az árfolyam, ha kint egyáltalán közben fordulnak persze....ha nem.....hát....
12 óra körül szokták közzétenni a maradványt. Ami szerintem 0. OTP Netbank:Technikai
probléma miatt jelenleg nem tudsz belépni. Kérjük, később próbálkozz újra! OTP Direkt Bróker előfizetésért Fizetek: nem tudom elérni. Fizetek a netbankért is végülis: nem tudom elérni. Aki erre azt írja, hogy 1000-1200 MRD bevételnél nincs 1-2 MRD arra, hogy mindig elérhető legyen az OTP, MINDIG, még pánik idején is, az meg is érdemli, ha ma elpicsázták. Szar szemét banda. Amúgy meg szvsz szándékos szopatás, ha el akarod adni, nem tudod eladni, mert az csak olaj a tűzre, gondolják. Az más kérdés, hogy atom bukóba verheted magad, akár 1 órás késlekedés miatt. Nem tudod eladni 20500-nál, majd eladhatod 18500-nél. "Megvédenek", meg az Erste is. Hogyne.
OTP részvényesek ide!