Elúsztak, hiszen êv végére 29-30K várható. Ahogy látja hazai hatásait lazít majd, nem ên német külügyminiszter számítása, de osztom. 22K-t forgalomból látva bank is vehette talán. A sorsa elválik majd. A múltból lehet tanulni, tanultunk, tanultam! Sok szó esett előzetesen erről a háborúról várható hatásairól. Nagymarcsi is szavalt szêp dolgokat az elmúlt hetekben, tehát úgy látom volt idő cselekedni.. Áldom magam eladtam. Viharban nehêz esernyő nêlkül szárazon maradni.. Szêp hêtvêgêt!
Majd az indián főnök elintézi , minden jó lesz ! Trump vámjai elintézik egész Magyarországot ! ( autó gyárak,gyógyszer gyárak,Orosz olaj ,gáz ,bankok,stb) Béke lesz 1 nap alatt , szárnyalunk majd csak nem mindegy,hogy melyik irányba ....De ma a hidak a legfontosabb itthon minden más érdektelen a vezér számára...
Szavazás: Dobtad vagy nem? (Certik, warrantok, bármi tőkeáttét daytrade s nagyon minimál pakk nem játszik) Ha 26 600 óta nem adtál el érdemi részvénypakkot: fel Ha 26 600 óra realizáltál -normál részvényeket adtál (érdemi mennyiségben): le
Volt egy olyan nap, hogy TS-t vettem. 1100 körül. 6. érzékre...bassza meg ez nem akar esni... 1000-nél dobtam, szar ötletnek tűnt, nem telt ez a vétel eladás között 15 perc. 1 óra múlva KO. csak 10%-ot buktam, nem 50-60%-ot, de ezt be is írtam. szar érzés KO-val végezni. vagy julineni a 22000-es felszúrásnál. jó nagy tételben short. szarkor szar helyen. ugyanez van most a longnál, "megtalálja az alját" -1000:D aztán pislogás van.
Itt nem arrol van szó hogy vissza adjanak par szaz ft🫣hanem hogy oldjak meg ne legyen ilyen problema . Ha mar mi kifizrtjük tisztessegel elvathato lenne hogy megfelelö szolgaltatast kapjunk ! Es ha mennel többen jelzik mennel töbször akkor csak tesznek majd erte !
Amúgy azért abban meg tudunk egyezni hogy Trump ide vagy oda, de pont most, élőben valósul meg az a hűlés/korrekció amit már páran vártatok. :D Lefelé lift, felfelé lépcső.
OTP részvényesek ide!