De nálam nem az a belépő szint hogy veszek appot azt tartom 5-6 évig azt a végén csak kijön nullára . Vagy ész nélkül veszek 10 ezer certit azt majd kiülőm . Vagy nem 👀
Magadból csinálsz 🤡-ot ezzel a bejegyzéssel. Egyrészt nem az volt a téma hogy te hogy teljesítesz a tőzsdén. Másrészt az élet hamar beárazta azt aki 102-t vett . Érdekes nekem eszembe se jutott abból venni .. . .. leírtad a gondolataidat de a tőzsde nem szociális segítő . Mi más oskolát képviselünk . Én pl szívesen segítek embereket akikben látok valamit ..
Magadból csinálsz 🤡-ot ezzel a bejegyzéssel. Egyrészt nem az volt a téma hogy te hogy teljesítesz a tőzsdén. Másrészt az élet hamar beárazta azt aki 102-t vett . Érdekes nekem eszembe se jutott abból venni .. . .. leírtad a gondolataidat de a tőzsde nem szociális segítő . Mi más oskolát képviselünk . Én pl szívesen segítek embereket akikben látok valamit ..
szia Pali! "félamatőrként" egész jól eldöcögök a tőzsde nevű kereskedési rendszerben
nem írom le újra a másokat sokszor bántó megjegyzéseiddel kapcsolatban a részletes gondolataimat - párszor már megtettem
drukkolok Neked, hogy jobb ember legyél és ne feltétlenül kritizálj Mindenkit, vagy add át az üzeneteidet kevésbé sértő módon - engem nem bántasz meg vele, de lehet, hogy mások érzékenyebbek
"Akkor ki lesz találva, hogy az OTP még mindig olcsó, 10000Ft-on volt olcsó, 25000-nél már drága, csak a certi az olcsó, az pedig kockázatos." . Az OTP 35.000 ig kb "olcso". Meg ott is a nyeresege 10% feletti lenne. Csak a kockazat arazodik benne hogy itt van. Hosszabb tavra reszvenykent siman lehet szerintem venni ha valaki a kockazatok csokkenesere szamit hosszu tavon. Abban egyetertunk hogy 10.000 alatt is olcso volt. Es abban is hogy a certi kockazatos.
Senki nem akar okosabb lenni a másiknál Itt megint a TL102 kérdés, ha azt vettél volna 24000-24500 körül, akkor az fájna. "Valaki 7500db-al is nevet", pedig 2x annyiért is dobhatta volna. DE inkább beletörődött "mindenki" abba, hogy KO, így járt. Én még 500db-nál is sírdogálnék, mert nekem az is tétel valamilyen szinten, hiszen akár shortholhattam is volna. A maradvány 1000 ft helyett lett 874 Ft, míg KO előtt 10-20ponttal az árjegyző 1070-1080-on állt, na ez a sumákság. Persze látom, hogy "omlott"? pont ott akkor omlik, amikor certi KO-hoz ér. Kicsi szar piac vagyunk. Ideális esetben. 5 pontonként kellene lefele lépkednünk. De pont ott omlunk, sumákság. Irány 27k. Egen, és ha majd ott járunk mondjuk 2 hónap múlva? Akkor ki lesz találva, hogy az OTP még mindig olcsó, 10000Ft-on volt olcsó, 25000-nél már drága, csak a certi az olcsó, az pedig kockázatos.
Én is ráborítottam a mínuszos TL-jeim a piacra 16:40-nél kezdődő felhúzásban zárásig amíg megvették.. Persze a 95 alattiakat ... a nagyokat tartom. (most ránézve a 101 is mehetett volna, de ez van.)
Macus, hagyjad őket, pörgesd át, hagyd rájuk ;) tegnap trollkodott egy OTP-t gyűlölő másik, aki csak kb csak akkor jön elő kárörvendően, meg szándékosan másokat idegesítve, amikor nagyobb mínusza van napon belül az OTP-nek..Ő magát kizárta a szinte biztos jó befektetésből.. lehet, irigyli a többiektől, akiknek bejött..(amúgy meg mindenki azt csinál a pénzével, amit akar) neki ettől szebb a napja, ettől boldog biztosan, nem tud és nem is akar kigyógyulni ebből..beteges, de hát mivel nincs senki, aki ellenőrizné a fórumot és moderálná, kitiltaná stb, meg fogja tudni tenni.. úgysem befolyásolja az árfolyamot sem, a befektetők döntését sem, max a fórumot kerülik el többen. Minél többen visszaszólnak annál boldogabb, mert még fontosnak is érzi magát. Valahol sajnálom őket én is, de mi már nem tehetünk értük semmit.
OTP részvényesek ide!