Tiszta sor. Tőzsdén vagyunk, ahol sosem csak 1 irány van. Van amikor le, van amikor fel van. Azzal sincsen semmi gond, ha máshogy látják az emberek a dolgokat, ez a szép a tőzsdében. Az sem baj (sőt!!!), ha kulturált keretek között megy a vélemény ütköztetés, elvégre pont az a fórum lényege. De ahogy mondod is, az hogy vannak, akik a nyilvánvalót is összeesküvésnek látják, az már gáz.
Engem se érdekelnek a minuszok.... a shorttal sincs bajom..... pakkal is beszélgettünk mindig aztán kinek lett épp igaza, volt hogy én is shortoltam..... de alanfed kb mást nem láttál tőle csak hogy esik, mindezt long trendben
Sztem (bocs, h bele szólok) kár ezen megsértődni. Ha vki, mint te is, full short beállítottságú és ahogy Macus is mondja, mást sem tudsz szajkózni, csak az esést, még úgy is, h közben szinte folyamatosan emelkedett az árfolyam és mindenkit hibáztatsz emiatt (robot mutyi stb. tudja/látja mindenki, amiket írni szoktál), akkor nem kell csodálkozni, ha kapod az ívet emiatt. Ok, nem érdekelnek a mínuszolások és ahogy mondod segíteni akarsz, de az embernek észre kell vennie a jelekből, ha vhol nem látják szívesen v. nem kíváncsiak arra, amit mond. Onnantól kár erőltetni a dolgot. Persze ez egy nyilvános fórum, bki hozzászólhat bmihez, nincs megtiltva, de hát na....Minek menjen az ember helybe a pofonért, ha nem muszáj, hacsak nem mazochizmusból?! Ez persze csak az én véleményem, más máshogy látja a helyzetet.
nem érted amiket írok ne válaszolj akkor nem utálom a céget csak segíteni akarok nem arra fog menni amerre 20-30 mínuszoló szeretné csak azt jeleztem hogy változik a szentiment
OTP részvényesek ide!