Ha felmegy holnap viheti otit magaval az jo lehet egy 13600 ig. Most hogy megnyugodtak a kedelyek kerdes hogy innen mit csinalunk. Effektive ez volt az egyik celarunk , letortuk , 12900 ba brlenyaltunk ez egy masik celar volt es onnan lepattantunk. Vajon ennyi volt a korrekcio vagy megyunk meg ? Vagy innen mar fel ? Mert ha nem vesszuk fugyelembe varga agymeneset akkor semmi se valtozott marad a ta es az alapjan ez mar szinte alj. Forgalomban is jok vagyunk 26 mrd, ennyi ket het alatt lett volna szonte lehet. Szoval az eses eletutjat vegigjartuk kvazi. Szoval armageddon szeru eses innen mar nem lesz , sot igazabol szerintem tovabbi eseshez is minimum felkorr kell. Tehat most lehet araszolunk majd fel kicsit. Tovabba jelentesre ismet adott az hogy kilohetunk , mert 1000 mrd egy 4,5 p/e vel is 15 k arfolyamot ad ha jol emlekszek.
Macus@ Remélem, megfogadtad! "Ha long jelzést kapnék, akkor max. a TL85-öt vállalnám be! 13600-nál a TL87 már magyon olcsó, sokat kapsz belőle, a tőkeáttétele is nagyon magas, tehát ha kicsit is tovább esik, nehéz mosolyogva nézegetni! De erről már korábban kifejtettem a véleményemet. A korlát ár közelsége (a kiütés veszélye) miatt sem járható út, hogy majd csak annyit vegyek, mint amennyi TL85-öt vennék! "
Várom az MNB vizsgálatát piacbefolyásolás miatt. Ez valami egészen hihetetlen/hiteltelen. Tényleg ezen a szinten kell kommunikálni egy miniszternek? Egy kormánynak? A sajtóból értesülnek egymás álláspontjáról. Ha ez igaz az nagyobb baj, mint az alaphír.
Az USA-ban remélhetőleg nem gyorsul be az esés (ha meg akarják venni a piacot, általában megvárják a fordulattal az európai zárásokat), pozitív forgatókönyv esetén holnap mehetünk esetleg 13900 környékére.
Teljesen egyértelmű a piacbefolyásolási szándék. Ilyent püminiszter nem szokot mondani - ELŐRE !!Külföldön már írnák a feljelentést és azonnal le is mondana. Ez BOTRÁNYOS !!!
kár hogy nekünk nem szóltak, hogy tegnapelőtt el kell adni mindent (nyitni kellett a shortokat) és ma lehet majd visszavenni a pozit olcsóbban (zárni a Shortokat)
hát igen - az információ az hatalom és persze sok-sok pénz :-)
Én 13500 fölött eladtam a longot... és nem is merek venni újat , mert fej vagy írás alapon mehet fel vagy le.... bár a trend lefelé mutat, hiába van most visszakorr, igazából csak előbb hozta a vártat.... viszont a reakciók hevessége alapján megyünk még lejjebb mint most vagyunk... ellenben jó hír, így lentebbről mehet majd a mini ralli jelentés előtt talán :)
OTP részvényesek ide!