én írtam, hogyha pénz kell ide jönnek. jöttek is. MOLT már nem tudják terhelni. Telekommal meg már megkötötték a bótot, hogy fejlesztésért cserébe nix adó.
Ennek korrekciónak itt volt az ideje. Nem kétség, hogy pár éven belül 20K is lesz az OTP. Szóval szedem össze én is a lóvét, aztán ha benézne 12 alá, akkor betolom. Longban jó vételek lesznek. Meglátásom szerint tudatosan is tolják most ez a beszállók miatt. Vargának senki nem tartott a fejéhez pisztolyt, hogy elővegye a bankadót. Nagyon is tudatosan lökte most ezt be.
Ez nagyon durva, ezt álmomban sem gondoltam volna, hogy ma kiütik. És valószínű ez még nem a vég, annak ellenére, hogy egy picit visszamászott az árfolyam a mélypontról.
Ez igaz. De azért úgy lemaradni róla, hogy hetek-napok választanak el tőle az nem esne jól úgy, hogy cserébe érint az előző évek emiatt történő drágulása.
Két napja figyelmeztettünk arra, hogy nagyobb esés jöhet az OTP részvényeinél, ami be is következett, ma pedig begyorsult az esés, ami mögé most a hír is megérkezett. Varga Mihály a bankok terheinek emelkedését lengette be, amire meredeken esik az OTP árfolyama. A pénzügyminiszter szerint akkor jöhetnek további adók, ha a bankoknak jelentős eredményei lesznek. Mondta ezt akkor, amikor az OTP rekordprofitot ért el."Portfóliós hír"
OTP részvényesek ide!