Köszönöm,a hozzászólást.Minden véleménynek örülök. Én hosszabb"kb 1 éves"időintervallumban gondolkodom.Ha már 10%-hozamot elérek már azzal is elégedett lennék.
több "rutinos róka" is írt már, de nem mind :) . en azt mondom: nem lehet ezek alapján megválaszolni, mert számos egyéb tényezö is erösen befolyásoló . pl.: mekkora portfolioertekröl van szó ? mi a cél ? pszichesen hogy hat rád ? mi az idötáv . pl. egesz mas, ha diverzifikalt vagy es ez 5% portfolioresz, mintha 85% . más ha tenyleg nem zavar pszichesen hogy epp kevesebbet ér, idötavod az ükunokáké lesz ugyis, stb. es más, ha 3 honap mulva mindenkepp kell a penz belöle
Törölt felhasználó2022. 03. 25. 11:03
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2022. 03. 25. 11:02
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220322/varga-mihaly-a-valasztasok-utan-at-kell-szabni-a-koltsegvetesi-politikat-534663 Ez ugye már 3 napos hírecske. Nagyon közel kell itt ülni a kormányhoz, hogy tudjuk merre megy a hajó. Nekem itt lett forró a talaj. A fideszesek meg továbbra is ráfoghatják másra az elszalasztott évtizedet, most épp a háborúra, a lényeg, hogy ők soha semmiért nem felelősek és mindig mással fizettetik meg a hibáikat, ezt ne felejtsétek el, ha az OTP-ről gondolkoztok.
Sajnos sokan beragadhattak megint, ők ezeket a sületlenségeket fogják írni. Itt radikálisan megváltoznak a dolgok, akkor is, ha mától béke lenne. Hosszú távú hidegháborúra kell készülni a legjobb esetben is.
az nagyon el van felejtve hogy kivonultak!!! ismétlem kivonultak!!! cégek.... nem pedig "bezártak ideiglenesen".... ez nem úgy megy hogy kivonul egy cég aztán a jövő héten - béke esetén - meg visszajön.... az emberek se azért jönnek el onnan hogy ha holnap béke, akkor visszamennek. ha nem bombázták le az ottonukat, akkor legalábbis kifosztották... na jó, befejeztem a pesszimizmust mára :)
Pedig nekem szimpi megoldás lenne, ha Ukrajna elengedné a két szakadár területet, ahonnan most már az ukránok nagy része elmenekült, az új Ukrajna csatlakozna az EU-hoz, de a NATO-hoz nem. Ez a kárpátaljai magyaroknak is egy jó deal lenne, gyakorlatilag megszűnne minden korlátozás a határon.
Az senkinek se fura, hogy nincsenek hírek a tárgyalásokról?? Meg elkezdenek visszavonulni az oroszok? Egy héttel ezelőttig naponta jöttek, hol mikor tárgyalnak, most meg kuss van. Összeesküvés elmélet: engedik lejjebb még egy kicsit a dolgokat, hogy bevásároljanak (Putyin és körei, vagy az ukrán pénzemberek), aztán bejelentik a tűzszünetet, és hirtelen patt.
nagyon adom amit írsz! teljes egyetértésem! azt hiszik itt sokan hogy ha lezárul a háború kilő minden..... jah, majd egy kis tüskét felfelé produkál a tőzsde, aztán hirtelen mindenki visszacsöppen a valóságba...
Újjáépítéshez ki adja majd a hiteleket? Túl negatív a hangulat itt, süt a nap meg minden. :) Ha nem lenne háború, 27 lenne a célár, nehogy már 10-et érjen most. Csak mindenki fosik, vagy már elköltötték az szja visszatérítést 12 körül, és nincs aki vegye. Hajrá Sertorius! :)
OTP részvényesek ide!