Sziasztok! Új vagyok itt, eddig csak figyeltem az eseményeket. Bár a 2008-as válság idején aktív voltam, most még csak kivárok.. Én azt látom, esésben a forgalom Nagy, mint Most is, a nagyok tolják lefelé izomból.., ameddig esésben nagy a forgalom addig lefelé van az út, szerintem (a nagyok tolni akarják lefelé mindenáron)! Tegnapi emelkedésben kicsi volt a forgalom, kivártak, beültettek, kinti esésben nagy forgalommal tolják lefelé.. Érdekes hogy semleges napokon Csányi Singapúri alapja (szerintem) még nemveszi nagytételben, mintha ők is kivárnának..
Úgy legyen! Nekem az az érzésem 8000 volt az a szint ami tartotta, vagy tartani akarták az OTP vételekkel. Az elesni látszik, de lehet, hogy pont 7800-ról fordul vissza és megnézi még 1X a támaszt alulról is, mielőtt jó ideig eltávolodik tőle. Nem tudok optimista lenni, egyelőre a bajok elején tartunk.Nincs részvényem, csak figyelek, és okulok a véleményekből és a tőzsde által rajzolt grafikon alakulásából.Csak később tervezek belevenni, hosszútávra.
latom, a daytradeben szinkronban latjuk; hat ha leszakad, ? akkor wave(iii of 3) kovetkezik, es gyors, szakadatlan eses jon, talan 5200-6100 eleg eros support, hogy ott megalljon egy idore
OTPben keszen lehet az ED alakzat; a vart modon a diagonalban a kritikus allapotba ert, lasd a reggeli projekciokat VAGY felpattan, ALT1 VAGY leszakad sokkal lejjebbre, ALT2 , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200421v00so8qz1.jpeg
OTP részvényesek ide!