Az A hullám érne véget... jöhet egy B... akár hónapokon keresztül, elnyúlva, sávozva, kiidegelve mindenkit... beültetve, kirázva! Aki ezt a sávot majd jól eltalálja nagyon jól fog járni... aztán amikor már látszódnak majd a károk, akkor jön a C... hova? Passz... ha lesz B lehet számolni C-t...
Mi tagadas, most ugyanolyan elbutult Donald elnok, mint Leonyid bacsi volt, az se vette eszre hogy omlik osze az egesz szovjet kartyavar, pl az afgan kommunizmus megmentese erdekeben felaldozta az egesz oriasi birodalmat most meg? emez meg a tozsde megmentese celjabol osszedonti a kapitalizmust azzal, hogy kereslet/kinalat egyensulyabol kitorli a keresletet, legyen zero ! akkor olcso minden ! (igy lehet valasztast nyerni) csak eloszor a zero kamat, aztan a zero olajar, aztan johet a zero tozsde is; Marx megmondta: A kommunizmus a kapitalizmus legfelsobb foka, kivalo jovo vaar rank, ekkora marhak vezetik az orszagokat es a vilagot, egyenest bele a szakadekba
Tudom én azt, hogy sokkal szebben mutat mindkettőtök elképzelése az ED-vel kapcsolatban mint az enyém. https://invst.ly/qim0k Arról nem is beszélve, hogy Szarvasvadász is ezt várja. Nekem is van (vannak ) lehetséges céláraim 8k alatt. Az örök kételkedés jogát azért had tartsam meg. Én nem várom 8k alá. A pénteki rés betöltése benne van, erről írtam is korábban. Túl sok más mondatja azt, hogy láttuk az aljat 8k-n. Tudom, ez ellent mond egy szép, klasszikus Elliotti mozgásnak. De láttunk már olyat is. . Véget ér-e ezzel a december-februárban kezdődő medve piac? Az már más kérdés. Az idén, de inkább jövőre én is várom még 8k alá. Előtte azért csinálunk egy szép felkört, a TL24-gyel lazán lehet duplázni ha nem triplázni. (Most 1k alatt lehet kapni.)
Egy dolog merült fel bennem tegnap a májusi lejáratú olaj beszakadás kapcsán! Norvégoknak is csúnyán letolják a gatyeszt ezzel az olajárral... nekik pedig kelleni fog a zseton a fennmaradáshoz... na és mi van a norvégoknak? Norvég alapoknak? Hát bizony rengeteg részvényük... mi van, ha hozzányúlnak, és nekiállnak eladni? Láttunk már norvég kitárazást... kemény buli...
legyen igazad, legyen ED inkabb a sok regi OTP kollega erdekeben ezt kivanom, , hatha adodik nekik meg egy jo kiszallasi alkalom, ugy 10500-11,000 korul, mielott OTP lezuhan a melybe, ahol majd az alja utan negem is erdekel majd; , De, oszinten szolva, ma megneztem az OTP fo reszvenyeseinek lelki allapotat, az EUFN indexet; (mert ugye aki OTP-be tesz penzt, az mas EU bankokba is tesz, szoval ott kimutatja a foga feherjet) szoval, nekem nagyon rondanak tunik a bankok kilatasa, egesz Eurropaban ma , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200421v00sj921.jpeg , AMugy meg, nem szavazas kerdese, hanem az a teny van fennforogva, , hogy a tegnapi "kapitalizmus mint olyan osszeomlasa" utan mi a fenet gondolnanak mast az invesztorok?
OTP részvényesek ide!