Szerintem meg ki fognak lépni, mert e mögött a cirkusz mögött egészen biztosan Amerika áll. Onnan kapnak majd jó sok lóvét piacot, cserébe helyben lesz Amerikának egy komoly szövetségese.
Ha kilépnek, akkor egy pár hónapig minden piac esni fog.
De a Brexit esélye egyre kevesebb.
Ameddig a kilpésre szavazóknál ez annak a kifejezése volt , hogy nem értenek egyet a központositott európai bürokrácia térnyerésével, addig - látni lehetett - szinte többségben voltak.
Viszont a britek túlnyomó többsége nem sötét.
Tudják, hogy a kilépéssel teljesen elszigetelnék magukat, annak minden katasztrófális következményével.
Nem csodálkoznék, ha a szavazás eredménye legalább 60-40% lenne (nem kilépés/kilépés)
OTP -re szerintem rossz hatással lenne a kilépés, az első időkben mindenképpen, amíg átállnak ők is régi rendszerre...utána talán megint tudnánk emelkedni ha kihevertük..
Olvastam: Angila kilép EU" mik a vélemények, milyen hatással lenne ez akár a BÉT akár a nagyobb tőzsdékre? De, formálájuk inkább az OTP-re, szóval mit gondoltok?
(Egy_Kezdo....) csak lazán, nem lesz senkinek a fejéhez vágva semmi később. De kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Elég aktuális dolog ez, és biztos hatással lenne ránk is.
OTP részvényesek ide!