Arról a mi hazánkról beszélsz, akiket annyira favorizáltál a választás előtt, h fogadtál egy raklap (v. lehet több, már nem rémlik pontosan) málnában, h több képviselőjük lesz a parlamentben, mint a Tiszának, aztán lettek hatan? :D
Én szeretnék kérni egy pontosítást a későbbi félreértések elkerülés végett, ha nem gond. Először is, h pontosan mi is a dátum (50 nap múlva) napra pontosan és hogy egészen pontosan mi is fog akkor- v. addigra történni, mi az elvárásod? Csak, h vissza tudjunk térni akkor rá és ellenőrizni tudjuk, h mi jött be az elvárásokból.
Szóval már csak 50 napot kell várnom a döntő ütközetre... Akkor október 2-ára szabit veszek ki, hogy le ne maradjak valami fontosról. Oké, induljon a visszaszámlálás immár mától. Nem fogom elfelejteni.
Aztakurva! Na, ettől nagyobb faszságot még életemben nem hallottam: "jelenleg még a PATRIÓTÁK SIKERÉBŐL ESZEL" Én pl. tányérból szoktam enni, de látom te a patriótáid tenyeréből eszel. Jól vagy egyébként? Nem ártott meg a hőkupola?
Értem én, h megpróbálsz/próbáltok minden apró kis dologba kapaszkodni, de felettébb kíváncsi lennék, h ezekből a számokból (20% körüli fityisz, érdemi változás nélkül) mégis hogy a bánatba sikerül vajon kihozni azt, h majd újra a 20%-os párt lesz az, aki újra hatalomba fog 4 év múlva kerülni? Korábban is írtam már neked, h napirenden van a pártotok szétesése (ez nem azt vetíti előre, h növekedni fog a népszerűség), viki látványosan beleszarik az egészbe, inkább focit néz, fesztiválozik, piál stb., nyomi influenszerek kerülnek be nálatok a parlamentbe, akik az eskü szövegét sem tudják elismételni, Bazsi és Pócs csak még jobban lejárat titeket stb. Ezek nem olyan dolgok, amik növelnék a támogatottságotokat. Azt is mondtam, h aki kiábrándult 1x belőletek, az nem fog újra rátok szavazni 4 év múlva, ahogy azok sem, akik sosem szavaztak és nem is szavaznának rátok, mert annyira megútáltattátok magatokat. Akkor mégis miben reménykedsz, h lesz szted ebből 4 év múlva győzelem? Vége van kicsi, el kell fogadni, mert különben bajos lesz végig szenvedni az elkövetkezendő 4 évet, de mi élvezni fogjuk a mindennapos vergődést!
Lássuk jól értem-e! Tehát a kutatás szerint még mindig 2x akkora a Tisza támogatottsága, mint a fityiszé, úgy hogy a fityisz támogatottsága nem változott érdemben előző hónaphoz képest, a mihasznák erősödtek némiképp, és azok, akik nem választottak ezek közül senkit. Ha jól látom, ez még mindig stabil 2/3 a Tiszának. Pláne annak fényében, h a biztos választóknál 61-21 ez az arány. Ez szintén a 2/3-ot erősíti, szóval én azért annyira nem aggódnék. Választás egyébként 4 év múlva lesz csak újra, szóval, ha addig vmi isteni csoda folytán kevesebben is támogatnák a Tiszát, mint a fityiszt, akkor sem lesz új szavazás, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem változik semmi. Lehet számháborúzni, de választást kell nyerni állítólag, nem közvéleménykutatást. Nem is tudom ki mondogatta ezt mindig.
Azért azt nem, árt tudni, hogy ez a felmérés májusban 52% mért. Most 49%, ezt úgy hívják, hogy hiba határ, de tény a választások után "kötelező" csökkenni, hisz sokan már a napi politikával nem foglalkoznak. A felmérés még mindig 61% mutat, aki biztosan választ, 64%-ról 61%, háát nem épp hatalmas bukás, mondjuk, úgy, hogy szépen tartják magukat. Azonban a narancsos komandó, ha nem is sokat de a felmérés alapján minden szinten tovább zsugorodott, de legyünk korrektek ez is hiba határ. Szóval több mint a duplája Tisza támogatottsága még mindig.
Bóka János: Nem biztos, hogy a jövőben működőképes lesz a Fidesz eddigi stratégiája https://telex.hu/belfold/2026/08/11/boka-janos-fidesz-frakciovezeto-partizan-interju-part-jovoje "Arról zajlik most a beszélgetés, hogy a Fidesz a jövőben azzal a stratégiával, amivel eddig dolgozott, hogy egy nagy gyűjtőpártként összefogja a teljes jobboldali konzervatív politikai közösséget, ez működőképes lesz-e a jövőben is. Ez egyáltalán nem biztos, hogy működőképes lesz a jövőben, de erről most még nem lehet ítéletet mondani” _____ Bóka a szellemi világítótorony _______ Április 12-én mi, választók kimondtuk, hogy a fidesz stratégiája még az egyharmadhoz sem elegendő.
Fidesznyikok, álljatok ki Kaminski Fanni mellet az önkény ellen. Szervezettek tűntetést mellette. Nem szabad megengedni hogy becsületes magyar embert meghurcoljanak politikai bosszúból. Fannika nem csinált semmi rosszat csak éjjel nappal a hazáját szolgálta. Ezért a szolgálatért megérdemli azt a 4 200 M. Az utólsó fillérig !
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!