Majka! Azzal, hogy ez az ország bebizonyította, hogy nem lehet velünk g*cizni. Pont úgy, mint '56-ban, mi kellettünk ahhoz, hogy megmutassuk, hogy nálunk elnyomásnak, rezsimnek nincs helye. Nagyon-nagyon büszke vagyok minden magyar emberre, aki elment szavazni. És engedjétek meg, hogy elköszönjek egy-két napilaptól” – mondta, majd el is kezdte sorolni:„
Viszlát Mandiner, viszlát Pesti Srácok, viszlát Megafon! Sajnálhatnánk ugyan titeket, de ti se sajnáltatok minket, amikor elköltöttetek annyi milliárdot arra, hogy embereket járassatok le”.„Ott rohadjatok meg, ahol vagytok! Viszlát Bindzsisztán!”
Márcsak azért se akarta rossz helyzetbe hozni a bankokat, mert ML bankja, a második bank, ill. az OTP, a legnagyobb bank Csányi érdekeltségi körébe tartozik, akik mind a NER központi figurái. Azt viszint elmondták, hogy jó lenne kevesebb bank, ami azt takarta, hogy legyen kevesebb külföldi bank, legyen kevesebb konkurrense a fenti két banknak.
Te egyébként tök olyan vagy, mint Orbán. Az sem érti, miért veszítették el a választást, mindig mindenki hibás, de ő semmiért. Te is létrehozol egy topikot, Orbán Viktort kedvelők címmel és mindenről van szó (leginkább a Tisza szapulásáról), de arról egy említés sincs az egész topikban, (nem hogy tőled, mástól sem) h miért is kellene kedvelni OV-t. Időszerű lenne ezen alapon kenyeres2 gyűlöli a Tiszát-ra átnevezni a topikot, úgyis mindig arról hadoválsz.
A piaci és támogatott kamatok közötti gusztusos különbséget ki fizeti? Tudsz-e gusztustalan példákat mondani arra az előző 16 évből, amikor a költségvetési pénzek bizonyos családokat gyarapítottak? Mondjuk az Orbáncsaládját, a Mészáros családját vagy Balásy Gyula családját.
A bankoknak jól ment a sora a Fidesz alatt, mert . "A kormány és a bankszektor kapcsolata kettős volt: miközben a kormány extraprofit-különadókkal sarcolta a bankokat, a támogatási programok lebonyolításáért cserébe masszív, garantált bevételeket biztosított számukra. A bankokhoz kerülő állami pénzek az alábbi fő csatornákon keresztül érkeztek" . "A Fidesz-kormányzás 16 éve alatt a becslések szerint a bankoknak kifizetett összesített állami támogatások, kezelési díjak és kamatkompenzációk együttes összege az 1000-1500 milliárd forintos nagyságrendet is megközelíthette, ami ellensúlyozta a banki különadókból származó veszteségeiket"
A nap ténye. A kamatstop kivezetésével a Tisza kormány 60 milliárd forintot vesz el a családoktól, ugyanis ennyivel nőnek a törlesztőrészletek. De az igazán gusztust@lan az, hogy ez a pénz nem a költségvetést gyarapítja, hanem a bankokat. De hát mit vártunk, amikor egy Erstés bankvezért választottak pénzügyminiszterré???
Csintalan nem azt mondja, amit kiírtak, "Orbán visszatér és revansot fog venni", hanem azt, hogy ő azt állítja, hogy Orbán erre törekszik.Én meg azt állítom, hogy Orbán az áprilisi választáson sem azt érte el, amire törekedett.
A patrióták lelkesedésből kíváncsiak Orbánra. Én viszont arra vagyok kíváncsi, hogyan viseli vereségét és hogyan próbál a színpadon maradni egy bukott, autoriter, illiberális kormányfő.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!