A bankoknak jól ment a sora a Fidesz alatt, mert . "A kormány és a bankszektor kapcsolata kettős volt: miközben a kormány extraprofit-különadókkal sarcolta a bankokat, a támogatási programok lebonyolításáért cserébe masszív, garantált bevételeket biztosított számukra. A bankokhoz kerülő állami pénzek az alábbi fő csatornákon keresztül érkeztek" . "A Fidesz-kormányzás 16 éve alatt a becslések szerint a bankoknak kifizetett összesített állami támogatások, kezelési díjak és kamatkompenzációk együttes összege az 1000-1500 milliárd forintos nagyságrendet is megközelíthette, ami ellensúlyozta a banki különadókból származó veszteségeiket"
A nap ténye. A kamatstop kivezetésével a Tisza kormány 60 milliárd forintot vesz el a családoktól, ugyanis ennyivel nőnek a törlesztőrészletek. De az igazán gusztust@lan az, hogy ez a pénz nem a költségvetést gyarapítja, hanem a bankokat. De hát mit vártunk, amikor egy Erstés bankvezért választottak pénzügyminiszterré???
Csintalan nem azt mondja, amit kiírtak, "Orbán visszatér és revansot fog venni", hanem azt, hogy ő azt állítja, hogy Orbán erre törekszik.Én meg azt állítom, hogy Orbán az áprilisi választáson sem azt érte el, amire törekedett.
A patrióták lelkesedésből kíváncsiak Orbánra. Én viszont arra vagyok kíváncsi, hogyan viseli vereségét és hogyan próbál a színpadon maradni egy bukott, autoriter, illiberális kormányfő.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!