Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy azért volt szar minden,mert "elmúlt8év"..nem 8 nap,nem 8 hét,hanem év..de közben mi voltunk a legjobbak,legszebbek,és ha kaptak volna 16 év után még 8at,akkor a leggazdagabbak is. Azért ehhez kellően retardáltnak kell lenni, hogy valaki benyalja. De most természetesen legyen rend másfél hónap alatt,és mi az, hogy még nincs börtönben a teljes vezetés.
A Telex rákérdezett László Róbert szombaton megjelent cikkére, amelyben a Tisza-kormány eddigi politikai hibáiról írt. Az elemző szerint a Tisza három legfontosabb feladata az uniós pénzek megszerzése, az elherdált nemzeti vagyon visszaszerzése és a fideszes intézményvezetők eltávolítása. Szerinte az elsőben jól áll a kormány, a másodikban még van türelme a lakosságnak, az intézményvezetők leváltásában viszont elszámolta magát a Tisza Párt. https://telex.hu/belfold/2026/06/15/orban-viktor-fidesz-kongresszus-laszlo-robert-elemzes
Megszavazták az Alaptörvény-módosítást, ami alapján soha többé nem lehet miniszterelnök Orbán Viktor https://telex.hu/belfold/2026/06/15/alaptorveny-modositas-tisza-part-orban-viktor-miniszterelnoki-ciklusok-kekvak-szuverenitasvedelmi-hivatal Helyesnek tartom a módosítást, jóval a tisza színrelépése előtt én is többször javasoltam az usa alkotmányának mintájára. Szerintem nem visszamenőleges szabályozás és Orbán még ezután is lehet miniszterelnök és nem kell szertárosként "szolgálnia a hazát". A fidesz, ha kétharmaddal nyer (egyedül vagy koalában), akkor a kétharmad egyszerűen kiveheti ezt a módosítást az alkotmányból és a választási kormányfőjüket gond nélkül kicserélhetik Orbánra.
A mentális egészsége máris mindenkinek - nem CSAK a Tiszásoknak - sokkal jobb..!!. nem kell ~10percenként vmi agyament baromságot hallgatni 'társadalmi célű hírdetésnek' eladva a médiákban, stb. nem kell ~5-50m-ként idióta, uszító, undorító óriásplakátokat bámulni nem kell v. legalábbis jóval kevesebbszer - idióta tolvaj barmok agymenéseit, szédelgő látomásait hallgatni úgyhogy igen - hivatalosan - máris jobban érezheti magát mindenki - tehát jobban élhet mindenki - és nem csak a Tiszások... - lehet ünnepelni... pezsgőt bontani...☺szvsz
Minek 110 tonna arany? Mi haszna van? . A reptér SOHA nem volt külföldi tulajdonban, csak az üzemeltetési (koncessziós) joga volt, de azért fizetett az üzemeltető.
TISZÁSOK! AZ LENNE A KÉRÉSÜNK, HOGY FELTÉTLEN SZÓLJATOK, HA ELJÖN A PILLANAT. HOGY HIVATALOSAN IS SOKKAL JOBBAN ÉLTEK, MINT AZ ORBÁN KORMÁNY ALATT! NEM SZERETNÉNK LEMARADNI, AZ ÜNNEPRŐL
Kötcse 2025. szeptember „Mostantól mindenki tegyen meg mindent, amit tud. Ismernek engem, nem vagyok olyan ember, aki fenyegetőzik és durváskodik, de semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve, és minden el lesz rendezve” „Nem akartam én ezt kidobolni, csak hát ez most nyílt volt. Nem mondanám, hogy demotiváltak lennének az embereink vagy a kádereink, hanem egész egyszerűen azt akartam mondani, hogy van egy időszak minden kampányban, ameddig lehet jópofáskodni, meg egy-egy stikli is talán még belefér, vagy ki lehet magyarázni, vagy legalábbis bocsánatos bűnnek számít. De van egy olyan szakasza minden mérkőzésnek, így a választási mérkőzésnek is, ahol már nem lehet viccelődni, mert ott már minden hiba kijavíthatatlan. És most ebbe a szakaszba léptünk be. https://telex.hu/belfold/2025/09/11/amikor-orban-viktor-a-sajatjainak-uzen Kongresszus 2026. június „A stratégiai hibák gazdája én vagyok” _______ magyarán ________ Orbán följegyezte a választási vereséget, magát okolta a stratégiai vereség miatt, de megint jól megválasztatta magát pártelnöknek. Végül semmit sem rendezett el a fidesz a fideszben, viszont a választók áprilisban jól elrendezték a fideszt. Ezt belülről is így látta Ferencz Orsolya https://www.facebook.com/ferenczorsolya08/posts/pfbid027zJEHvj5xFjUJjQdJf7Z8rDYX38v8RZzGh5s7GDVKF6j1M5JhDBSXtJJtLpbSFRql ... A választók többségének kizárólag egy cél lebegett a szeme előtt: a Fidesz 16 évének legyen vége. Mindegy volt, hogy kivel, mindegy volt, hogy milyen áron. Nem a Tisza zsenialitása volt a vereségünk oka. A magyar emberek azon jelenségek és személyek ellen szavaztak, amiket és akiket nem akartak tovább a hatalomban látni. ... „Ez a vereség azoknak szól, akik úgy gondolták, hogy a kereszténységet, az erkölcsöt, a tehetséget és a hazaszeretetet helyettesíteni lehet pénzzel és képmutatással. Ez a vereség azoknak szól, akik a szakmaiságot kidobták és helyette választották az erőszakoskodást és az üres szólamokat… … Amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelektált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
Azért birom hogy mindenért ő a felelős aztán a tisztújításon csak ő maradt a régi bagázsból. és le lett váltva az alelnökök közül mind úgy hogy nekik pl a kampányhoz tényleg semmi közük nem volt. Más pártoknál kissebb vereség esetén is vezető váltás volt. A Fidesznél minden megy tovább Orbánnal aki ugyan vállalja a felelőséget csak azt nem látni hogy miben? milyen következményt vállalt?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!