Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 péntek, 16:59
Előzmény: #4278  Ludwig
Mondjuk úgy, hogy egyre több roncs van az országban (az autók átlagéletkora 16,5 év!). Ennek egyik oka lehet az egyre szarabb tömegközlekedés. 
Magyarországon egyébként van egy többszázezres réteg, akinek a szigorúan magánszféráját tekintve sokkal jobb lett. Az elhibázott adórendszer és támogatási politika következtében rendkívül megnöttek a jvagyoni kälönbségek. Ellenben az mindenkinek rontja az életszínvonalát, illetve bben lemaradtunk más országokhoz képest, hogy a közterületek, közinfrastruktúra, középületek nem fejlödtek, söt inkább pusztultak, a közszolgáltatások úgyszntén. Ezek is hozzájárulnak az életszínvonalhoz, nemcsak az, hogy otthon a négy fal között csilli-villi lett egyeseknél minden, és egy helyett már 2 kocsi van.
A pénzszórás helyett inkább a közinfrastruktúrát és a vállalkozások versenyképességét kellett volna fejleszteni gözerövel, ami megalapozhatott volna egy hosszútávú fejlödést. Ehelyett most itt állunk letolt gatyával, lerohadt közinfrastruktúrával, brutális költségvetési hiánnyal. Erre mit csinál a fidesz? Tovább fokozza az agyatlanságot, és bevezeti a nök teljes életre szóló adómentességet. A fenti helyzetben. Abnormális. 
A kérdés az, hogy ki mondja ki, hogy tútoltuk a biciklit, most vissza kellene szedni a pénzt attól, aki kedvezményezettje volt az elmúlt 15 évnek, hogy legyen pénz a szétesö vasútra, a szétrohadó vízvezetékrendszerre, stb. 

Goldstein17 péntek, 16:39
Előzmény: #4278  Ludwig
Nem, én azt mondom, hogy semmiféle összefüggés nincs az autók száma és az életszinvonal között. A vidéki Amerika a legjobb példa, minden embernek van autója, lehet bármilyen szegény, ott autó nélkül nincs élet. Ellenben modjuk itt Brüsszelben semmi szükségem autóra, kerékpárral mindnhova eljutok ahova akarok és ott van még a tömegközlekedés amit annyira nem szeretek, kivéve a vonatot, de itt az is 5 percre van, 10 perc alatt vagyok a Grote Markton, úgy hogy gyönyörű zöldövezetben élek.
Ludwig péntek, 16:20
Előzmény: #4277  Goldstein17
Azt akarod mondani h az elszegényedés legbiztosabb jele h sokkal több autó van Magyarországon?Tudod 1 autót megvenni és fenntartani is pénzbe kerül és ha azok az emberek akik eddig csak busszal vagy kerékpárral jártak de az utóbbi időben megengedhettek maguknak egy autót(még ha az egy öregebb használt gépkocsi is)az számukra nem lecsúszás hanem előrelépés.
Goldstein17 péntek, 15:59
Előzmény: #4274  Ludwig
Az autók számával lenne arányos a jólét? Esetleg arról is tudsz valamit, hogy hogyan változott az autók átlagéletkora ebben az időszakban? Milyen szép, hogy még annak is örülsz, hogy nem tudsz parkolni. Nos, én azt tekintem magas életszinvonalnak, ha nem kell autóba ülni ahhoz, hogy az ember a mindennapi tevékenységét végezze. Ez persze sokak számára csak álom, Budapesten már a külső kerületekben sem megfizethető a lakhatás, így marad a csodálatos autókázás, ami még mindig a legolcsóbb. Alternatíva nincs megfelelő vasúti összeköttetések híján.
Fsociety
Fsociety péntek, 15:54
Előzmény: #4274  Ludwig
Gondolom nem Borsodban laksz egy zsakfaluban. Micsoda meglepetes,h van tehetos retege az orszagnak. Az mas lerdes,h az ELTE kutatoi is kimutattak,h a teherviselo reteg brutalisan elkopott..ha marad a fidesz,lehet hozni a filippinokat,h adozzon valaki,h a nyugdijrendszer ne omoljon ossze..rossz nyelvek szerint mar a 13.havi is hitelbol ment..en ezert irulnek,ha a fidesz nyerne,ennek a szarnal rajuk kell borulni. Halyra fidezs.
Fsociety
Fsociety péntek, 15:51
Előzmény: #4269  Goldstein17
Atvilagitasa valahogy folyton elmaradt Orbannak..nyilvan Pinter nem veletlenul van olyan poziban,amiben..
Ludwig péntek, 15:47
Előzmény: #4267  signal2
De a kettőt úgy mostad össze h téged igazoljon.Egyébbként pedig 2013-2019 között mindig volt érezhető gazdasági növekedés,2018-ban egész jó 5.4%,az államadósság is csökkent 75-röl 66%-ra de ha itt csak a lecsúszás van akkor h létezik h a személyautók száma az Orbán kormány idején 1 millióval nőtt?Ahol én lakom már este 7 után gyakorlatilag nincs szabad parkolóhely pedig jó 10 éve még válogathattam is h hova parkoljak de ezt mindenfelé tapasztalhatod,rengeteg lett az utakon az autó,olyanok is autóba ültek akik eddig nem engedhették meg maguknak ebben a fene nagy lecsúszásban!
signal2
signal2 péntek, 15:37
Előzmény: #4272  signal2
Polgári Magyarországnak már se híre se hamva nem volt.
signal2
signal2 péntek, 15:37
Előzmény: #4269  Goldstein17
2010-ben teljesen valid volt a fideszre szavazni. Az MSZP leszerelpelt, a fidesz 1998-2002-es teljesítménye pedig egész jó volt. A kapott 2/3 pedig tényleg megteremtette a lehetöséget, hogy a fidesz belevágjon Maygarország évtizedes problémáinak megoldásába, pl. a nagy ellátórendszerek reformjába, modernizuációs és fejlödési pályára állítsa az országot. Ehelyett azonnal a hatalom kisajátításába kezdtek az Alaptörvény átírásával, majd nekiláttak a kommunista lépéseknek is: MNYP beszántása, rezsi hatósági árak, önkormányzati és tanintézményi autonómia visszavágása, stb.
Elszomorító.
kurnyikova
kurnyikova péntek, 15:25
Előzmény: #4261  kenyeres2
Árad a tisza!       https://www.facebook.com/reel/1618282485983665
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 15:23
Előzmény: #4262  Toka
Személyesen ismerem  sztrókja volt!Rendőrkapitány volt!Kovász nagyon.
Goldstein17 péntek, 15:22
Előzmény: #4268  signal2
Emlékeim szerint, a 2010-ben beiktatásakor elmondott Orbán beszédbe se nagyon lehetett belekötni. Én  mondjuk nem hittem neki, de nem ítélem el aki akkor rá szavazott.
signal2
signal2 péntek, 15:09
Előzmény: #4267  signal2
Bocs, nem igaz, 1998-2022 között egész jó volt a kormányzás. Igaz, akkor még voltak szakemberek a párt körül, ma már csak pártkatonák vannak.
signal2
signal2 péntek, 15:08
Előzmény: #4265  Ludwig
Igen, ez az utóbbi 4 év termése. Elötte meg az, amit 2. kommentemben soroltam. 
T.képpen az mondható el a fideszröl bármely idöszakot tekintve, hogy mindehol csak gányolt, pazarolt, lopott, a szakmailag helyes dolgokra még csak nem is törekedett. Brutálisan rosszul kormányzott, bármelyik 4 évüket nézem. 
Fsociety
Fsociety péntek, 14:59
Előzmény: #4265  Ludwig
A covidig volt szamithato a konjuktura ciklus egyertelmuen. Ezert szamolta.addig..most,h bebaszott a bekepartisag,egyertelmuen latszik,h letolt gatyaval voltunk vegig,es az EU penzek nelkul is csak gyenge novekedes lett volna,persze azt is sikerult javareszt lombkorona setanyokkal ellopni.  De valami repulorajt volt beigerve,csak aztan kicsit nem sikerult,mert hosszu volt a kifutopalya,meg a tobbi orbanfaszsag. Szivesen. 
Ludwig péntek, 14:55
Előzmény: #4254  signal2
A kommenttedben amire reagáltam azt nehezményezted h már 4 éve nincs növekedés,nagy drágulás stb egy történelmileg is kedvező időszakban,most pedig már szemérmesen csak 2013-2019-ről beszélsz.Kis hamis vagy!
Pajtika péntek, 14:30
Előzmény: #4263  Toka

Rendes ember !
Sok ilyen kellene. Ember!
Toka péntek, 14:24
Előzmény: #4261  kenyeres2
Pl egy KDNP-s...A Tisza jelöltjére szavazna a KDNP-s polgármester, és erre buzdítja Bátonyterenye lakosait is
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 14:22
Előzmény: #4260  kurnyikova
Ilyen nincs és mégis van gyalázat.Kiszavaz még ezek után is ezekre???

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek