Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Angelo ma, 06:46
Előzmény: #3438  krida

"Tények, lássuk a vezetőiket"
Gazdád a világ legszegényebb miniszterelnöke, üres zsebbel és megtakarítások nélkül. 
Közben az országot szétlopta és az összes családtagját milliárdossá tette a közbeszerzéseken keresztül. 
Ezek a tények! Mi nem világos neked?
krida
krida ma, 06:41
Előzmény: #3437  wgl
Mi viszont a magyar érdekeket választjuk, sem Putyint, sem Webert. Ezt soha nem fogjátok tudni megérteni, mert ti mindig valaki kűfődi mögé akartok besorakozni.
krida
krida ma, 06:40
Telex, Lol:
"A színpadképtől a fellépőkig mindennel azt sugallták: a Tisza kormányzóképes párt."
Hát igen, a liberálisoknak ez kell, szerintük az kormányképes, aki össze-vissza beszél, és a fertőt képviseli.
.
Tények, lássuk a vezetőiket
MP: "nem leszek politikus" "nem leszek EP-képviselő, mert az csak a pénzről szól" A Tiszás EU-képviselők: "agyhalottak"
Nagy Ervin - Lakatos Márkkal volt (van?) viszonya, Márk egy 13 éves kisfiút rontott meg, MP emiatt pedofilmosdatásba kezdett!
Csipke Józaika írója (majd beviszi a perverzitást az iskolákba, ovikba is, nemcsak az utcára!)
Tarr Zoltán: "választást kell nyerni, utána mindent lehet"
Kapitány: "én vagyok a magyar Jockey Ewing" (azaz nekem csak a pénz számít, az eszköz mindegy)
wgl ma, 06:31
Ha választani kellene 
Putyint - 1
vagy 
Webert - 2 
választanád??
---
1értelmű: Weber.
Na de ha azt kell kiválasztani kit kéne azonnal emberiség elleni háborús bűnök miatt elkapni és börtönbe vágni akkor :  1- 
Naugye!!
wgl ma, 06:29
Ha jól látom, Fico már nem kedveli Ocsmány Vigyort:
..
https://i.imgur.com/2oK21rE.png
Csatar vasárnap, 22:46
Előzmény: #3433  krida
Nem úgy volt, hogy Trump jön?😅
Rubio Münchenből ellátogatott Szlovákiába, majd ide…
sityaki vasárnap, 22:38
Előzmény: #3433  krida
Te viszont nem olvasol híreket...
krida
krida vasárnap, 22:27
Előzmény: #3431  kenyeres2
Igen, Orbán teljesen elszigetelődött.. 🙂
MP-nek meg maradt Wéber... 🙂
sityaki vasárnap, 22:07
Előzmény: #3431  kenyeres2
Szoktunk híreket olvasni, hamarabb, mint te. De azért köszönjük. Időjárás-jelentés is lesz? :-)))
kenyeres2
kenyeres2 vasárnap, 21:20
Megérkezett Marco Rubio!
Istvan78 vasárnap, 20:10
Előzmény: #3429  hekki
Bocs, ezt tényleg benéztem...
hekki
hekki vasárnap, 19:57
Előzmény: #3427  Istvan78
"2024 nyarán nem volt EP képviselő,"
Hivatalba lépés: 2024. július 16.
Istvan78 vasárnap, 19:52
Előzmény: #3426  hekki
Ha egyáltalán igaz a dolog, mondhatjuk, hogy az anyja miatt nem zárkózik el a Fidesztől? Valószínüleg az anyja többet tudott foglalkozni vele az elmúlt két évben, az ő hatása nagyobb politikai kérdésekben. 
Istvan78 vasárnap, 19:49
Előzmény: #3425  krida
2024 nyarán nem volt EP képviselő, pár hónapos politikusi múlt volt akkor mögötte. Félig civil-félig politikus volt akkor még csak, óvatlan volt.
Az viszont igaz, hogy Deutschot "rajtakapta" már legalább egyszer a rendőrség drogozáson, na ő Fidesz belső körben volt, Fidesz EP frakció vezető most is, volt sportminiszter. De említhetném Szájert is, nem kell ragozni, mit tett, aki szintén Fidesz EP frakcióvezető volt, Alaptörvény író. Vagy beszélhetünk Borkairól, a Fidesz győri polgármesteréről. Csak hogy a helyén kezeljük az ügyet... jó lett volna, ha Tarjányi is így tesz.
krida
krida vasárnap, 19:15
"De! ...hogy egy pártelnök, egy EP-képviselő, egy országos vezető... hogyan marad ott egy ilyen helyzetben? Mert amikor belép egy ilyen szintű vezető egy lakásba, és az asztalon ott van fehér por tálcán, akkor nincs »majd kimagyarázom!«, nincs »én nem nyúltam hozzá!«, nincs, hogy »orosz csapda volt«. Ott egyetlen helyes döntés van: felállsz, napszaknak megfelelően elköszönsz, és azonnal elmész– hangsúlyozta Tarjányi Péter"
Toka vasárnap, 19:11
Előzmény: #3423  sityaki
Vagy nem ertik a mondanivalom, bár mindenhol sok minuszt kapok, kevesen ertékelik csupán a személyiségem.
sityaki vasárnap, 18:04
Előzmény: #3420  Toka
Milyen kis mérgesek lettek a vietnámi diszlájkolók :-))
Toka vasárnap, 17:56
Megérkezett Magyarországra Marco Rubio.
Toka vasárnap, 17:46
Előzmény: #3420  Toka
Nem minuszolni kell, a veszély valós!🐜🦟🪲🐞🦗🕷🪳🦂🦟🪰🪱🦠
https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/rovareves-bogar-elelmiszer-klimavaltozas.689496.html

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek