Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 16:09
Előzmény: #2993  InvJonny
Fidesz 2.850.000-3.050.000!
Heisenberg
Heisenberg szerda, 16:06
Előzmény: #2991  Angelo
2024 EP választasokon a Fidesz minden még meglévő szavazóját mozgósította. Atomhaború bedobása, Kubatov lista, buszos utazasok,személyes miniszterelnöki kampány ( takarmány raktárakban)) plusz egyben volt az önkori választásokkal is. Ennyire ne legyen mar rövid a memória! Én ebből indulok ki, ez pont olyan mozgósítás és kampány volt mint egy országgyűlési. Kérdés az, hogy kik akik nem mentek el, azaz az a kb. másfélmillio - kétmillió ember. 
Szerintem minden akkori fideszes vagy potenciális fideszes szavazott. Azok nem mentek el inkább akik nem tudták még az MP feltűnését értelmezni, esetleg nem bíztak abban, hogy ennyire jól fog szerepelni. Ezt mutatja, hogy rá pár hónapra a TISZA már átvette a vezetést is.
Nem látom, hogy a fityesz honnan tudna a 2024 - eshez képest arányaiban sokkal nagyobb tömegű, azaz plusz akár egymillió új szavazót elvinni az urnákhoz.
Angelo szerda, 16:06
Előzmény: #2992  Kaktuszdenem

Kisfiam! 
Ennyire buta tényleg ne legyél a TISZA programja meg ott volt a kezetekbe, tudod az a 600-oldalas amit az AL-lal irattatok meg. 
A TISZA programja hétvégén már nyilvános lesz, úgyhogy érkezik a csemege!
Kaktuszdenem
Kaktuszdenem szerda, 16:06
Előzmény: #2990  Kaktuszdenem
 Te olyan vagy  mint M.P. nem beszélsz propagadistával.Ha,meg nem kedveled az Orbánt akkor mit keresel     itt? Eltévedtél ?
Kaktuszdenem
Kaktuszdenem szerda, 16:06
 Te olyan vagy  mint M.P. nem beszélsz propagadistával.Ha,meg nem kedveled az Orbánt akkor mit keresel     itt? Eltévedtél ?
Toka szerda, 16:04
Előzmény: #2992  Kaktuszdenem
Kaktusz Ur...szombaton bemutatják.Nem kell bogarakat enni, ha nem akar.
Angelo szerda, 16:03

A fidesznek az mellett, hogy lop, csal, hazudik az EU-tól is egyre távolodik.
Sokan vagyunk akik nem az m1. hír-tv. stb- nézik és nem nézzük ezt az eltávolodást jó szemmel és az orosz- kínai benyalást sem.
A TISZA -nak pedig az az erénye, hogy EU- párti, demokrata párti, liberális és olyan kiválló szakemberek álltak be mögé, akikre az egész világon felkapják a fejüket mert ők már bizonyítottak.
Sok volt ez a 16-év és azt már tudjuk, hogy mit tett a fidesz, most azt is megtudjuk, hogy egy másik kormány mit fog tenni. 
Ez alatt pedig kizárólag azt értem, hogy Európa barát, demokrata, liberális legyen és állítsa vissza újra az országban a fékek és egyensúlyok rendszerét és a bíróságok függetlenségét.
(Az utóbbiról soha nem írtam és nem is fogok mert ez a családunk egyik tagját közvetlenül is érinti és nem akarom, hogy ezért esetleg őt is elő vegyék és meghurcolják.)
InvJonny szerda, 16:01
Előzmény: #2986  realmadrid
Az én számításom:
A Fidesz 2024-ben kapott 45%-ot (2.048.000 db) 60%-os részvétel mellett, ami egy 70%-os OGY részvétel mellett 2,4 M db szavazatot jelent.
A TISZA 1,35 M-t kapott 2024-ben (30%), ami 70%-os részvétel esetén kb. 1,6 M szavazatot jelent.
A Momentum-DK-Kutyák-Jobbik-LMP kapott 780 ezret 2024-ben (17%), ami 70%-os részvétel mellett 900 ezer szavazat.
70%-os részvétel esetén: Ha a Fidesz csak 300 ezret bukott (amit teljesen kizártnak tartok, hogy csak ennyit), akkor 2,1 M körül lehet most (4 évvel ezelőtti részvételi % mellett). A Tisza: 1,6 + Fidesz 300 ezer + többi ellenzékből 500 ezer, így összesen 2,4 M.
Szerintem kb. így áll a helyzet, 70%-os részvétel (5,4 M szavazó) esetén:
Tisza: 2,4-2,6M
Fidesz: 2-2,1M
DK+Kutyák: 400 ezer
Mihazánk: 400 ezer.
Ami számomra alátámaszt: a két Fideszes kutatóintézeten kívül mindenki nagy Tisza előnyt mér (nagyobbat mint amit én írtam). 4 éve minden kutató Fidesz előnyt mért, magabiztos vezetéssel (az nem tudom miért terjedt el, hogy az ellenzék bármiben is vezetett volna). Tehát pont az ellenkezője igaz: akik annó magabiztos Fidesz előnyt mértek végig, azok most ugyanazzal a módszertannal magabiztos Tisza előnyt mérnek.
Továbbá: Meg kell nézni mit csinált a kormánypárt az elmúlt fél évben. Elképesztő pánik van, aki ezt nem látja az nem akarja látni. Aki valamennyire követte a 2018 és 2022-es választásokat, az pontosan látja (kivéve aki nem akarja látni), hogy teljesen más ma a hangulat mindkét oldalon. Az 1000 dologból csak kettőt emelek ki: beszéljenek a fiatalokkal ,mert nem nyerünk. A polgármesterek kezdjenek dolgozni és rajtuk múlik, amúgy nem nyerünk. Ilyet soha nem mondott OV az elmúlt 14 évben. Ennél reálisabb közvéleménykutatás nem kell.
Kaktuszdenem
Kaktuszdenem szerda, 16:01
Előzmény: #2991  Angelo
 Tisza programjáról mondhatnál valamit........nem....értem..........,hogy mondod.......ja nincs? Ülj le fiam elégtelen. Fidesz 2/3 boritékolva.
Angelo szerda, 15:49
Előzmény: #2989  realmadrid

80%-os részvétel az olyan 6.5 millió szavazót jelentene. 
Akkor itt a fidesz 2.5 milliója szembe találkozna 4 millió ellenzéki szavazattal, ebből a TISZA 3.5milliót behúzna. 
Szerintem bőven elég ha csak annyian mennek el szavazni mint 2022-ben, ez is fölényes TISZA győzelmet jelentene. 
Kaktuszdenem
Kaktuszdenem szerda, 15:49
Előzmény: #2987  Angelo
Miért is kéne buknia a Fidesznek,kifejtenéd?Mi az erénye a Tiszának?
realmadrid szerda, 15:38
Előzmény: #2987  Angelo
Nem azt írtam hogy 80% volt a részvétel hanem azt hogy annyinak kellene lenni és a plusz 10%ból mindenkinek a Tiszára kell szavazni. Én nem írom le a Fidesz mozgósítási képességét sem. 
Angelo szerda, 15:30
Előzmény: #2985  Toka

A 2/3 is meg lehet abban az esetben ha minden eddiginél többen fognak elmenni szavazni. 
Anyósomék  még nem voltak, most elvisszük őket is + sok családtag is haza jön szavazni mert most már tétje is van a választásnak. 
Angelo szerda, 15:24
Előzmény: #2981  realmadrid

Így van 67-nap és kiderül.
2022 így nézett ki:
Választásra jogosultak száma 8,215,304 -fő.   

Megjelent 5.717 182. Ez 69.59% volt. 
Tehát a 80%-od már eleve téves. 
Tegyük fel, hogy csak  5.8 millióan mennek szavazni, éppen úgy mint 2022-ben. 
(De mivel most remény van arra, hogy bukni fognak, így én a legnagyobb részvételre számítok a választások történetében.) 
A fideszt becsüljük felül és adjunk nekik 2.5-milió szavazatot. 
A többi kis pártra nem fog összesen sem menni 300 000 szavazat így a TISZA közel 3.millió szavazatot fog kapni még ebben az esetben is. 
A DK. szavazói sem mind ostoba és a választásokon a nagy részük a TISZA-ra fogja húzni az x-et a DK. helyett. Kétfarkúak szintén és a többi is hasonlóan gondolkodik mert már mindenki meg akar szabadulni a fidesztől. 
Tehát a fidesz mindenképpen bukni fog.
realmadrid szerda, 15:17
Előzmény: #2982  Istvan78
2024ben ep választás volt, azt nem lehet összehasonlítani az ogy választással. 2024ben az a 2 millió is rekord volt mert ep választáson még ilyen sokan nem szavaztak a Fideszre. Egymást pedig ne mínősítsük, ne személyeskedj, én nem bántottalak. Egyébként meg ha Fideszes lennék akkor nem írnék olyat amit ma az Orbán takarodj topicban írtam. 
Toka szerda, 15:16
Előzmény: #2980  Angelo
Jo lenne a 2/3...akkor hamar rend lenne.
Toka szerda, 15:15
Előzmény: #2983  kenyeres2
Ez is olyan lesz mint a Pócs... 🤣
Istvan78 szerda, 15:09
Előzmény: #2977  realmadrid
A te matekod, a Fidesz elvesztett 500 ezret... Miközben már 24-ben is csak 2 millió szavazójuk volt, 22-höz képest 1 milliót veszített. Azóta csak romlott a Fidesz helyzete a számtalan botrány, a gazdasági stagnálás miatt. Továbbra is hazug fideszes vagy.
realmadrid szerda, 15:04
Előzmény: #2979  Angelo
Ezzel nem értek egyet. Ha Fidesznek van 2,2 millió akkor nem lehet a tisztának 2,8-3 millió csak akkor ha részvétel közel 80%lesz és a +10% résztvevő a Tiszára szavaz. Közvélemény kutatók még egyik se független. Vagy Fideszes vagy tiszás ez látszik minden nyilatkozatból. Szvsz. 2 hónap aztán kiderül, addig csak jóslunk. 

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek