Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
mcbull kedd, 19:45
Előzmény: #1759  O1Gci
A sallangokat azt nem tudom, hogyan van. Tbsz t, meg főleg nem is kérdeztem,mert nekem nincs.
Az erste s,hölgy azt mondta,hogy van olyan opció náluk is.
- Fizetési kérelem,ami 20 millió forintig ingyenes.
Szóval, fizetési kérelem az otp be,és indul az utalás! Főleg akkor jó,ha több fajta részvényed van,mert így nem jön hozzá a többszöri transzferálási díj.
Remélem jól írom.
O1Gci kedd, 18:04
Előzmény: #1753  mcbull
Én is majd költözködöm át Erstébe és nekem olyan táblázatot küldött a privátbankárom amiben 0.2% a TBSZ-es "átutalás" KP esetében és max. 17.000ft utalásonként.
Ugyan ez befektetések/részvények esetében 0.5% körül van asszem és talán nincs is maximalizálva!?
kenyeres2
kenyeres2 kedd, 16:11
Előzmény: #1754  nyehuma
Addig nem tudsz kereskedni!!!Ezt megkell oldaniuk.
kockaveto1 kedd, 16:07
Előzmény: #1756  kockaveto1
Ja, és vki írta, hogy KH -nál nem műkszik ez.
kockaveto1 kedd, 16:06
Előzmény: #1755  nyehuma
OTP 1 millió forintig engedi a fizetési kérelmet naponta. Toka úr azt írta, hogy ha betelefonált, aznapra megemelték a keretet 20 millióra emlékeim szerint.
nyehuma kedd, 15:20
Előzmény: #1752  mcbull
Qvik ingyenes
nyehuma kedd, 15:19
Előzmény: #1751  buxmester
Nov 18 volt az atallas. Azota nem lehet… eltel ket honap azota…
Erre mar nem erdmes varni sztem.
mcbull kedd, 15:17
Előzmény: #1752  mcbull
Bocsi, belekeveredtem: nem kp,mert az 1-1,5%...
Utalás bankok között.
mcbull kedd, 15:11
Előzmény: #1749  nyehuma
Szia,ezt sajnos nem tudom. Csak hallomásból mondom,ha több fajta papírod van,ott többször számolják fel a transzfer ktsget. Volt aki azt mondta egyszerűbb a kp,mert 20 millióig ingyenes az utalás a bankok között. Ezt érdemes megkérdezni,melyek azok a bankok akik benne vannak ebben a rendszerben. 
buxmester
buxmester kedd, 15:11
Kitudja mikor lehet már készletpárosítással eladni???
nyehuma kedd, 15:07
Előzmény: #1749  nyehuma
Kerdojel ?😀
nyehuma kedd, 15:06
Előzmény: #1721  mcbull
Koszi! Egy tlejesen logikus kerdes csak azert kerdezem nehogy lukra fussak.
A transzferalas utan minden ertekpapirom a datummal kerul at. Fifo lifo miatt lenne eleg fontos…
PeterS kedd, 14:54
Előzmény: #1728  joocukor
Nálam is pörgeti a CPU-t, forrósodik a laptop, intenzíven működik a ventillátor. Egy vicc, hogy egy Intel i7 beleizzad a megjelenítésbe. Amikor a kényszerű átállás volt, nem sokkal utána ment is nekik a hibabejelentés, azóta sem történt semmi. Ahogy azzal sem történt semmi, hogy billengyűztre nem reagál az oldal, nem működik a PgUp, PgDn meg a fel- és le nyilak sem.
És akkor a riportok nemlétéről még nem is beszéltünk...
Egészen elképesztő hogy ez így élesbe mehetett, az még elképesztőbb, hogy azóta alig javítottak rajta.
benji60 kedd, 13:35
Szerettem volna megnézni  az új certit(TL 116), és rendre azt írja ki: "nincs a keresésnek megfelelő találat".
Ez miért van?
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 21:44
Úgy látom az egyik eladásomat nem könyvelték le, se részvény se lóvé, volt már ilyen valakinek?
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 13:49
Előzmény: #1744  Ender
Nekem van jobb dolgom is, mint egy elbaszott cég problémáival foglalkozni és egyengetni az útját. Ersténél van számla, majd szép lassan elszivárgok az OTP-től és azt csinálnak, amit akarnak.
Ender
Ender hétfő, 13:40
Szerintem nyomasszátok őket, próbáljatok elérni olyan supportot aki tud nektek tranzakciót végezni ha ti magatok nem tudtok. Nekem nincs bajom eddig szerencsére, tehát nem mindenkinél szar ennyire. Hú, de ideges lennék ha buknék rajta. Dokumentáljatok mindent ha nem sikerül, hátha sikerül valamit később kicsikarni ha emiatt keletkezik veszteség.
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 13:40
Erste-nél nyitottam értékpapírszámlát online és ott a netbrokival kiegészítve látok most ötös könyvet. Ettől még szánalmas ez a cég.
Donqatto
Donqatto hétfő, 11:36
Előzmény: #1739  Macus
:DD Jézusom :D
mcbull hétfő, 11:34
Hogy rohadjon@k meg,mert eladni sem tudok!

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek