Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Király vagy! Remélem sikerül kicsit fegyelemre tanítani őket! Az se volna baj ha anyagilag lenne valami foganatja! A mi kárunk nem fáj az OTP nek! Ezért vicces az egész nekik!
Beszéltem az MNBvel: max panaszt lehet tenni, de amíg nem kaptál választ a banktól hivatalosan addig eljárást nem lehet kezdeményezni. Bejelentettem telefonon amit itt folyik, a válasz, hogy bejelentés formájában meg kell tenni az info@mnb.hu email címre vagy ugyfelszolgalat@mnb.hu. Szóval akiket érint azok ne fogják vissza magukat, de érdemes felhívni őket a +36-80-203-776-os telefonszámon, hogy vegyék ezt az ügyet komolyan, mert mind a bankszövetségnél és mind itt is elmondtam, hogy felfogták-e mi a sz.r van itt, de úgy tűnik nem ment át az agyakba. https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/elerhetosegek
A telefonos hölgy nem tehet a helyzetről, gondolom őt is eléggé megviseli aminek most ki van téve. Nem feltétlenül érdemes őt zaklatni. Emailt kell írni, amiben egyértelműen meg kell jelölni, hogy igenis panaszként kezeljék az abban foglaltakat. Kérni kell, hogy mivel a szerződött otpdirekt felületen (netes csatornán) nem kivitelezhetőik megfelelően az ügyletek, a telefonos, üzletkötői stb. csatornákon ugyanezen díjat 0,35% kéritek, addig amig nem lesz rendben a singlemarket. Ennek rögzítése fontos lehet a későbbi kártérítési igénynél is. Ezen felül, a hiányos szolgáltatás mellett sok rendbeli tájékoztatási kötelezettséget is szegtek. Nem közölték előre, hogy milyen funkciók nem fognak működni és ezekre milyen megoldásokat kívánnak felajánlani. Végül, ismét ajánlom az alábbi oldal lehetőségeit, különösen az MNB-t a hatékonyabb panaszkezeléshez: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-panasz/mit-tegyunk-ha-penzugyi-panaszunk-van/hova-fordulhatok-kerelmemmel-vagy-keresetemmel#1
FIFO. amit legkorábban vettél azt adják el. A beállításoknál lehetne változtatni, de ott azt írja, jelenleg csak FIFO érhető el. Kalap sz.. az egész. Telefonon lehetne mást beállítani, de ugye akkor magasabb a díj. Azt tudja valaki, hogyan lehet ötös könyvet elérni? Esetleg kötéslistát? Illetve fizetjük-e továbbra is a direktbroker díjat?
Borzasztó amit műveltek. 3 oldalas panaszt írtam 4. BTK tényállást merít ki amit most csinálnak alsóhangon, továbbá PTK, MNb és HPT 2013. évi CCXXXVII. törvény is szegtek ezzel. A legjobb bizonyíték ez a fórum, ugyanis itt rendesen dátum szerint vannak dokumentálva a jogsértések. Mentsétek le magatoknak, nehogy lelöjjék. Kitartást mindenkinek! Ezt nem tudom elhinni, hogy megmerték tenni! Az meg a magyar újságírás legalja, hogy még senki nem írt erről a sztoriról, ugyanis szerintem ez az év banki incidense és visszaélése ami történik.
Sziasztok! Most hívtam sokadjára az ügyfélszolgálatot! Azt mondták: - nem tervezik visszaállítani a régi rendszert, - nem biztos, hogy ebben az évben úgy fog működni a rendszer, ahogy mi szeretnénk. Nem tudom eladni a részvényeimet - mondtam, mert nem tudok készletet párosítani. Én az utolsó darabokból szeretnék és az olcsóbbakból. Sajnos csak FIFÓ-val tud. Ez volt a válasz. Arra van lehetőségünk, hogy bemegyünk személyesen egy bankfiókba és kötünk egy Globál......szerződést, így telefonon keresztül egy kolléga el tudja adni a részvényeket, mert ő tud készletet párosítani!!!!! Jön a Mikulás-rally. Nem tudjuk lekereskedni. Nagyon sajnálják!!! Arra, hogy ezt tudatosan csinálták? Nem kaptam választ!
Felhívtak telefonon, hogy az emailben küldött panaszlistám rögzítsék-e kivizsgálásra! Nem értem,hogy ez miért kérdés! A telefonáló reménykedik!!!!!!! abban,hogy a sok panasszal valamilyen hatást el tudunk érni. Az OTP Global Market szolgáltatását ajánlotta. Mivel brókeren kersztüli, gondolom a kötési díjak nekem nem praktikusak.
Akik ezt /SM/ csinálták azok soha nem tőzsdéztek. Nem ismerték a DB tudását , a befektetők igényeit .ÁLTALÁNOS ISKOLÁS INFORMATIKA SZAKKÖR SZINVONALÚ. Hogyan lehet sok éves megtakarítás eredményét erre a rendszerre rábízni. Vakrepülés az egész kereskedés .Felelőtlenség volt a SM időelőtti bevezetése , a befektetések veszélyeztetése .Ez nem az ügyfelek érdekében történt. Mindenkinek jó kereskedést kívánok !
Borzasztó hogy eladáskor nem tudom kiválasztani hogy a legolcsóbb vagy a legdrágább részvényeket adjam el először és mióta megvan ez a szar azóta mindig az egészet adom el és nem mindig így akarom csak találomra lehet kereskedni
Telibe le fogják tojni. Talán a havidíjat visszaadják, kb ennyit szoktak. A levelekre sem nagyon válaszolnak, majd talán 30 nap múlva, akkor is valami sablont. Tegnap személyesen szerettünk volna nyugdíjpénztári ügyet intézni egy olyan fiókban, ahol - a honlapjuk szerint - van nyugdíjpénztári ügyintézés. Simán elküldtek, hogy ezzel ők nem foglalkoznak, menjünk át máshová. Az OTP jelenleg nagyon szánamasan működik, és egyre lejjebb csúszik, pedig szerintem lenne pénzük, bármire is.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni