Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Kérdés: van ez a 2400/hó Mit tartalmaz? 5ös könyvet? Vagy annyi a realtime? Lehet venni meg eladni az annyi🤣élesben nem tudni megy e, mert irja ne vegyek ilyet rossz,majd en eldöntöm, ilyen baromsâg is minek van benn????? Ezt ilyen, semilyen formában ,nem szabadna elinditani… A banki részbe külön lehet belêpni, arra azt mondom csilivili de az ok. Tözsdei részt, fêl êv alatt, nullat fejlesztettek!!!!
Singlemarketbe beléptem és egyelőre érthetőnek tűnik, a könyvet nem találom sehol, de lehet azért mert nincs kereskedés. Vagy van valakinek ezzel kapcsolatban már tapasztalata? 10-es könyvhöz előfizetés kell, azt olvastam, de az 5-höz is?
Üdv mindenkinek ! Úgy döntöttem , nem regisztrálok MÉG az új OTP InternetBankra ! Jól gondolom, hogy semmit nem veszíthetek ? , regisztrálni ugyanúgy később is lehet ! Addig meg nem kereskedek . Mi a véleményetek ? Én azt gondolom, hogy még holnaptól marad továábbra is a régi felület .... Ki hogy döntött, van még aki vár a regisztrációval ?
Agusztustól én csak a marketen adtam vettem, market előfizetés nélkül. Szept.1-éig ingyenes volt a realtime is. Mivel eleve van ( holnapig) direktbróker előfizum , azon néztem utána a realt , és marketen keteskedtem( olcsóbb volt mint a direktb.) A 0,35 pedig marad. (Nálam , összegtől függ )
Szintén ugyanaz a probléma, sőt a singlemarketen el se tudtam adni a direktbrókerben vásárolt részvényeket, csak láttam hogy a birtokomban van, a kettő nem működik együtt. Várj amíg visszakerül a számládra a pénz, utána tudod csak a singlemarketen használni.
Én augustzus óta csak Singlemarketen adtam vettem mobilon. Párhuzamosan ment laptopon vagy tableten a direktbrókeren az 5ös könyv és kötéslista.( marketen 0,35% volt végig a tranzakció ) Szinte mindig működött , csak ritkán fordult elő hogy a market ,,lefagyott" Ilyenkor a megbízás sikeresen bement az OTP hez , de a BÉT re nem! Azt írta hogy BEADÁSRA VÁR. Illetve , hogy a TŐZSDE NYITÁSRA VÁRAKOZIK. ( PL. délben !!!) Ilyenkor nem volt más megoldás mint a megbízásokat visszavonni. / múlt hét csütörtökön is volt ilyen de 10-11 óra között ./ Többször szóvá tettem a problémát emailben , sőt személyesen bent az OTP szegedi fiókjában. Mondjuk eredménye nem sok volt. Az első észrevételem még augusztusi keltezésű volt , amikor elkezdtem használni a marketet. Hogy mi lesz holnaptól ? Várok pár napot ( addig long) Addig csak kiderül lesz e kötéslista, 10es könyv. Mindenkinek sok szerencsét
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni