Egyértelmű amilyen potfolioval rendelkezik az App nem ilyen árfolyamon a helye! De ezt már beszéltük! Simán 1000 felet kell lennie + ha jön még egy pár dolog aminek jönni kellene akkor meg jóval feljebb! Jön az ősz és jobban indulnak az árfolyamok!
Egyelőre szerintem a valahol a saját tőke közelében kellene árazni, 10-15% diszkonttal. Ha lesz konkrétum a jövedelemtermelő képességről, akkor érdemes átértékelni.
Egyértelmű, hogy a fundának támogatni kell, széllel szembe nem kéne pipilni! :) A lengyel tőzsde, vagy újabb jóhírek, meggyorsíthatják az emelkedést. Ezzel nem tudok kalkulálni és nem is keverem bele. Maradok szigorúan technikai részénél. Lehet ez sokaknak menekülő papír is.....
A lényeg, hogy mi nem vagyunk köztük, lassan elérjük a tavalyi záró 785 -ös szintet, A céget a befektetők elkezdték a valós piaci értéke szerint árazni, és ez ér még egy DEKADÁT legalább.
A NER-es zászlóshajók (4IG, Opus, MBH) szerintem már jó vételek lennének, de most felállt a hivatal egy csomó pénzből, nekik valamit majd fel kell mutatni, szerintem a háromból egy megy majd a levesbe. Paksifülesnek (by Hekki) is presztízs kérdés ez.
Tudod, hogy nem vagyok egy nagy chart guru, de azért az le jött, hogy 2028 tavaszán kis Waterloo, én is így kalkuláltam, természetesen ha a funda is támogatja, mondjuk osztalék hírek, lengyel tózsde bevezetés, ja és nyereséges működés, az innen egy duplázás másfél év alatt, az nem rossz befektetés , tehát én ülök a kezemen és kivárom, Jobb lehetőséget a BÉT-en továbbra sem látok.
Dicséretes dolog!! :) Remélem a chart érthető. El is felejtettem, hogy káposztát is fel kellett volna tennem rá, ha egy kecske🐐 erre jár, jobban megértse! 👍
Ez lenne az alap felállás korrekció szempontból és erre jönnek rá a finomítások többféle számításokkal, persze napos charton.
A piros fibo az első felelpattanást méri a 133.5-ről. Két korrekciós sáv 0.382, 0.618-s szintnél. Van mikor mindjárt a vonalról lepattan, de általában sávosan várjuk a fordulást! Mindkettőnél meg is történt a karikázott részen. A felsőt túl is húzták, de annál nagyobbat esett! A kék fibonál pedig 494-ről indul az emelkedés és az első korr. sávnál vagyunk. Ez a gyengébb és ki is maradhat, de akkor legtöbbször vissza is jön oda! Bejelöltem az ATH-nál lévő ellenállási zónát is, ahol a zöld fibo ellenállása is pont oda esik! Tehát valahol ott a környéken rezegni fog a léc!
A zöld fibo, már egymás számítási forma, ami célárat is ad. Ez hetes idősík, csak "saccolós", vagyis nagyobb sávot kell hagyni a fordulásra! Napos síkon kell majd pontosabban behatárolni!
Még valami, ami csak később lehet érdekes! Az ATH átlépésekor, leküzdése után a célár az 1.6-s fibo szint. A mostani helyzet szerint a lokális csúcs, 1080 legyűrése is bejátszik már. Tehát az első cél 1442, ez a "Kis Waterloo" 👍 Ahogy látni a zöld pingi is pont oda fészkelt és szépen erősíti a korrekciós szinteket is! Most is elmondom, hogy csak a jelzett ellenállási zóna (1080-1173) legyűrését követően élesedik az 1440! ...és ott nincs vége...
Ez mindig attól függ, hogy előtte megvolt e, lesz e korrekció! Technikailag a 950 a korrekciós sáv teteje, ami nincs az előző charton feltüntetve. Ott már nem vennék (pingi 120% ) ,csak tartanám, ameddig nem korrekcióz valamennyit. Kivéve ha hír van...
Ettől függetlenül felszúrhat az árfolyam 950 fölé, ahogy eddig is szokott a nagy fordulóknál!
1000 felett az a nagy helyzet, hogy 1173 ATH és az 1080 lokális csúcs lesz egy ellenállási zóna! Cirka100 Ft-s sáv. Na de azért nem kell annyira előre szaladni. Jobb a "békés" emelkedés... :))
Appeninn topik