A funda átírhatja a menetrendet, holnap már kicsit okosabbak leszünk . Én 80-90 Ft közötti osztalékjavaslatot várok, a kérdés, hogy lesz e mellette az IT általi megjegyzés.Ha nem lesz akkor akár bármi megtörténhet.
Most látom csak, hogy erre jártál! Köszi a megerősítést! Tartjuk! 😁 Olvasni már csak ritkán jövök, mert nem vagy! Úgyhogy ez most kellemes meglepi lett! Nézz be azért néha! Legalább akkor, ha valami történés van a piacon!
"a féléves korrigált adózott eredmény összege 13 százalékkal volt alacsonyabb az egy évvel korábbinál" Mit kaptam én ezért itt, mikor ezt olvastam ki a jelentésből! Akkor bemondtam egy 470-es szintet, még nem értük el, de ha most sem lesz osztalék ... A vezetés kommunikációja pedig kritikán aluli.
Nem akarom minősíteni. Érdekes cikk. Ha ez neki tépés, akkor mit írna, ha 15%-os plusszban lennénk 300 milliós forgalmmal. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt hetekben 25-30 %-ot zuhant a jó hírek ellenére, ez a kis korrekció simán lehet a tovább folytatódó csorgás esés előtti pozitív korrekció, pláne akkor ha megint beintenek az osztalékkal kapcsolatosan.
Legalább foglalkoznak vele. A lényeg benne van: "a jelenlegi árszinteken kimondottan olcsó a részvény" Nekünk minden reklám jól jön..! Ha már a saját vezetés képtelen megszólalni..!
Appeninn topik