Szia Ff, Jó olvasni soraidat. Tehát figyelsz, olvasod a topicokat és van néhány papír, amelyekről készítesz chart-ot. A 4 nagy közül kettőről nem látok chart-ot. Ha változás áll be MOL-nál az utcsó chart-odon rögzítettekhez képest frissítenéd kérlek? Az App kivételével más közepes,-kis papírról már nem fogsz chart-ot és elemzést készíteni? Remélem nyugodtabban telnek napjaid ritkásabb fórumozással.
Miért ne! Milyen jól hangzott, hogy a NER menekíti a pénzét. Sokan bekajálták. Talán félig-meddig én is.
Törölt felhasználó2026. 03. 30. 16:21
Nem hiszem, hogy az ellenzék nyomta le, mert akkor az kontraproduktív. Én tuti, hogy a fideszreszavazok, nem érdekem változtatás a dolgokon, egyszer csak lessz trigger pont.
Szia! Megvagyok köszi! Készülök a nagy napra! (nem a választásra..😃 )
A takarításnak nem látom sok értelmét, mert úgy is mentek utánuk, követitek őket a troll topikba... Akkor meg minek, ha ott kakaskodtok tovább!?
Látom esésben előjöttek a trollok megint, akik az emelkedésben a legjobban éljeneztek! Szánalmasak! Főleg palika, aki és társa demóban nagyon okosak, de élesben csak fillérekért mernek venni a tőzsdén! Na ezek osztják az észt, hogyan kell kereskedni!
Waterloo-t, Joci és társai, vagy tudatlanságból, vagy rosszindulatból nem értik még mindig. Amúgy Joci gratula a sok chartodhoz, amiket szétszortál a fórumon! Talán 100-ból 1 bejött! "Két" indikátorból ne akard megmondani a tutit..👍 :)
Labancnak is gratula, hogy nem megy 8 alá vertikál és az apphoz is! :) Ugye egy hónapja talán, hogy megjósoltad (Toka is nagyon dicsérte), hogy jön az emelkedés és veszed! Hát ez sem jött be, csak a waterloozás! Nem fogsz 20-30 évet tölteni a tőzsdén, ezt most itt leírom neked! Az fikázza a másikat, aki többet le tud tenni az asztalra, én mindig ezt vallom! Szóval nem tudom mire verik a nyálukat a trollok, talán terelés a saját kudarcukról? 😫 Vizes is okoskodik a csökkenő csatijával, bár nem látjuk, de én így is látom, csak ő azt nem látja, hogy nem ugyanazon az időtávról van szó! Amúgy szia neked is innét..👍
Nézzük az appot is. Ez a lefelé irány is megvolt mutatva, hazugság, hogy nem és most értünk el oda, hogy beszéljünk róla! Mondtam, ha változás lesz akkor jelzem. Erre még visszatértem egy hsz-ra. A tőzsde eleve emelkedésről szól, erre lett kitalálva és ezt az irányt vesszük előtérbe, ameddig a támasz él és az emelkedő trend célár szintje nem változik! Itt is ez történik. Nem Waterlooról van szó. Arról eleve ATH felett beszélünk, ezt már ezt elején leszögeztem és nem írom le megint , hogy addig nem foglalkozunk vele. Nyomjátok csak tovább a hülyeséget nyugodtan, ebből látszik ki mennyire konyít hozzá!
A globális helyzet, Iráni háború rosszkor jött, mert az alsó trendvonalnál érte el az árfolyamot! Erre még rájön a választási pánikoltatás, valamint van rá pénz az ellenzéknél, hogy bedöntsenek speki kis papírokat is, amivel a kormány ellen hangolják a népet, még saját táborukat sem kímélve! Semmi sem drága ilyenkor.
Na de hagyjuk ezeket és nézzük a tényeket a charton, ahogy ezek a tényezők, változtatják a mozgást, ta-t! Igazából nem érdekel már, hogy hányan értik meg a felvázolt trendeket, de azért frissítettem a távlati képet! Felfelé menet mindkét korrekciós sáv (jó helyen) tette a dolgát. Lefelé a nagy kanóc után egy kicsit mélyebbre esett, mint a "norma", de a tűrésbe belefért, majd emelkedő trend, csatiban, haladt az 5. szakaszban, bár kicsit tétovázva. Szeptembertől kanyarodott lefelé, mind a "többi" kispapír a BÉT-en. Amikor a csati aljára ért, jött az Iráni káosz és a választási pánikoltatás a trolloktól! Így a 650-s aljat letörte, majd a 612-s technikai pont alá (1) is benézett. Egyelőre én sem tudom a folytatást, csak azt, hogy még ennyi belefér. Ha az ABC korrekciót nézzük, akkor a helye lent van a pinginél, de itt is jó, mert az A" szakasz alatt van már a C" szakasz. Hiába vannak szabályok, ahogy felfelé sem mindig éri el a célt, ugyan úgy lent is megfoghatja a 61.8%-s támasz, ahol vagyunk! Még nem tudni és látszik a folytatás, de "túladott", főleg napos síkon.!! Felső cél az ATH és utána jöhet csak a többi! Remélem mindenki jól van, a ritkán fórumozók is.
Appeninn nem NER. De ha a pánikoltatók logikáját nézzük, akkor a nagy tulajok hozhatnák azt a döntést, elállnak a lengyel vásárlásoktól, 700-Ft/ részvény osztalékot fizetnek, amit ami most a kitalált szóbeszéd, akár Dubaiban is utalhatnak. Mivel az egész pánikoltatás bróker hazugság, sajnos ez nem egy várható forgatókönyv. Marad az, hogy a vagyoni érték olyan 1400- Ft/ tv. A cégben, és az éves eredménytermelő potenciál olyan 200-250- Ft / tv
Nem tudom ki az, aki eladja, én biztos nem. Tudom, háromszor ennyit ér, és talán még Ma agyar Péternek is van Appeninn részvénye az Opus részvényei mellett. Szerintem az egész egy mesterségesen gerjesztett brókeres csalás, amit a Pogátsa Zoltán is hazugságokkal támogat.
Appeninn topik