Én kisrészvényesnek deffiniálom magam, de ma is vettem 500 részvényt. Azt nem értem hogy azok akik egy, vagy négy részvényt vesznek, micsodák? Tán mikrorészvényesek?😁
Ilyen alacsony forgalom mellett néhány ezer darabbal is lehetséges a leszorítás. 10e db eladó 703-n. Van még idő a közgyűlésig, módszeresen és apránként tudnak így gyűjtögetni.
Azt nem értem, mire föl van mindkét App fórumon egyre több beirogató, akik kijelentették, nincs nekik a részvényből, mert ez szerintük valamilyen okból nem jó, mégis a dráfa idejüket arra fecsérlik el, hogy a részvénytulajdonosokat basztasság, hogy milyen szar nekik. Csak nem eladásra akarnak sarkall I? Csak nem ők akarják megvenni? Ma is záróba valaki leverte. Lehet hogy egyik károgó adta el a másik károgónaj, hogy alacsonyabb árat lássunk? Maga a részvény szuper, bármilyen számítás szerint kegalább kétszer ennyit ér.Én tartom amíg Kecel, de 188-nál eladom, Lakásra kell a pénz majd a gyereknek.😁
Bánja fene .,legyen akkor 2000 .Hány rv. többszörözött(vagy legalábbis sokat ment) az utóbbi időben ? volt amelyik a semmire, vagy legalábbis nem tudni mire.....egyszer már nekünk is kijárhatna a jóból .
Appeninn topik