Aki az Ersténél a régi PRO-val kereskedik az nagyon figyeljen, mert az ajánlati könyvek több esetben is hamis adatokat tüntetnek fel. Példaként az Appeninn vételi oldalon: 740 Ft - 33 db, míg az eladási oldalon 349 Ft - 461 db szerepel, ezzel szemben a valóságban Vétel: 1.033 db Eladás: 350 Ft 1.164 db van. Nekem real előfizetésem van és mégsem frissülnek az adatok minden esetben.
A két nagytulajnál (ami inkább 1) van 49% plusz az OTP kicsit több mint 5%, illetve a Jandova (korábbi nevén) és a Primountnál van 3 millió db, vala darus cégnél még 1. Tehát itt van 64%. A közkézből név szerint meg tudom mondani, hogy kiknél van kb 2,8 millió db, az további 6%. Marad 30 %, 14,1 millió db, ez ami kb mozoghat. Azt gondolom, hogy azért viszonylag sok.
Igen, a bevezetett mennyiség 47 millió db körül van, ebből közkézen forog kb 22-23 millonyi. Így meg tragikusabb a részvény fekvése, még a spekák sem piszkálják ezt a csodás állítólag nem NER részvény!
Őszintén nézz a lelked mélyére, nem az igazat mondtam most? Az OPUSszal nem ez a helyzet? Ugyanolyan NERes vacak ez is, csak tömik és tömik a népet a tulajok. Pedig itt csak 80 milliónyi db részvény van, azért is nulla ez az árfolyam.
Appeninn topik