Jajj ilyet ne írjál! Meglátást, gondolatokat, felismert összefüggéseket nem szabad leírni, mert rögtön kapod a sunyi mínusz hegyeket a sok pontpontpont-tól a "köszi, így már érthetőbb, mi miért történhetett" helyett, cserébe kapod a köpködést. És akkor nem értik, miért nem tesz fel ide chartokat Farkasfu... Tipikus frusztrált magyar társadalom.
Ff. Mielőtt ismét írhatsz, holnaptól: 1, Először is köszi a tiltásod alatti chart-os munkád. Látom a legtöbbet aktualizáltad, illetve aktualizálod folyamatosan. 2, Továbbiakban próbálj meg úgy kommunikálni, a véleményed leírni, hogy azért tiltást ne kapj. Jobb, ha tudsz írni a fórumra, mintha nem. Már csak azért is, mert magyarázatokat is le tudod írni a chart-okhoz, míg tiltás alatt nem. 3, Az Épdu-hoz a jelszót old majd fél légy kedves, mert jelenleg csak azzal férhető hozzá, azt meg nem tudom. 4, S&P500 többedszer próbálkozik a 7.000 áttörésével, egyenlőre nem megy neki.
Igazából egy helyben / sávban/ áll jó ideje . Én inkább úgy fogalmaznék kellemesen el lehet benne játszogatni . Érdekes az eséstől hülyét kapsz , pedig ha minden nap nézted , láthattad szépen kis forgalommal kamura csalogatták / húzták fel / . Ami látszik igazából aki elakarta eladta ..Nen kell túlaggódni. .
Elég dühítő a jelenlegi helyzet, emlékeztetnem is kell magam miért jó, de alul értékelt a papír. Bízok a papírban, kitartok sőt már jó sokat bővítettem is az elmúlt időszakban. Szerintem nem hiába volt nemrég 860 felett!
Appeninn topik