Én ma nap végefelé bővítettem. Nem rohantam a papír után. Egyébként gondoltam, beírom a chatgpt-be, hogy mit mond az Appeninnről : Mennyire alulárazott 785 Ft-on?
👉 nagyon
👉 fundamentálisan 40–60%-kal alatta van annak, ami egy „normál” ingatlanos értékelés lenne
❗ De:
Bocs, lehet, h kicsit off (bár szerintem nem az), volt egy kis időm, hogy megnézzem a Dekada SA konszolidált beszámolóját, amiből a legfrissebb a 2023-as a hivatalos oldalon (ekrs). Valaki megtalálta esetleg a 2024-est? Erre a KRS-re kerestem: 0000428913 2022-ben és 2023-ban ez a cég full nyereséges volt, 7, illetve 8 milliárd árbevétel mellett hozott, 2023-ban volt egy közel 3 milliárd HUF-os átértékelési veszteség, annélkül olyan 3,5 milliárd HUF a profit, 2022-ben 4 milliárd volt.
A részletek kellenek majd (leginkább az ár) és a zárás, arra majd megindul, akkor lesz valóság a hitből. Vagyis megint nem napira érdemes beleszállni, kell még néhány hónap szerintem amíg kiforrja (itt én mindenesetre rávettem egy kicsit a meglévőkre, mert az irány azért jó)
ha jól látom, 3 ft van a résből. Azért az, hogy az év utolsó kereskedési napján, ker. idő után sikerült a hírt közölni, előre jelezte, hogy nem akarnak itt emelkedést.
Appeninn topik