akkor taníts minket, hogy most melyik részvényeket vegyük
kár, hogy nem írtad meg 3 éve, hogy mindenkinek ezt kell venni, mert eljön a kánaán
ha jó sokat vettél belőle 3 éve, akkor most már életed végéig csak a lábadat kell lógatni - és foglalkozhatnál csak azzal, hogy itt mindenkinek segítő kezet nyújtasz
Kiscsillagom, amikor utoljára benne voltam App-ban, 200 alatt szálltam be teljes tőkével és 800 fölött ki. És a kettő között nem telt el másfél év. Lemaradtam? Oké. :)
Remélhetőleg azért kellett ennyit várni, hogy átlag feletti hozamú eszközt vegyen. Átlagos hozamút bármikor öszeszedegethetett volna. Ingatlanoknál is lehet olyan, mint a részvényeknél, hogy valami más ígéretes dologra kellene a pénz, de a kutyának sem tudja eladni reális áron egy adott időszakban.
Remélem a hírek és a megvásárolt ingatlanok jövedelmezősége megmutatkozik majd ebben az évben az árfolyamban is. Aztán majd mindenki megkapja a jutalmát. Lehet majd levonni a következtetéseket. Az internet nem felejt szokták itt többen írni. Meglátjuk kitartás meghozza -e a gyümölcsét. Addig pedig a károgók írásait át kell ugrani. Én sem bánom ha nem lesz osztalék ,ha a lóvét elköltik ingatlanokra. Az ATH szerintem ebben az évben elérhető lesz.
vétel lesz, segítő kezet nyújtasz, vagy csak sima kárörvendésben gondolkodsz
egyébként abban igazad lehet, hogy nem lesz osztalék - lesz viszont 2026. után 200-as EPS - mert a most bejelentett ingatlan vételen kívül még szvsz lesz pénz egy kicsit kisebb vételre és azzal együtt kb annyit tud a cég
jó spekit Neked és azért ne felejts el valami jó papírba beszállni, mert a partvonalról nem lehet pénzt keresni
Appeninn topik