Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Hát, én már péntek zárásra pattanásban reménykedtem, ami ugye eléggé nem jött be, most további esésre számítok (premarkethez képest is), hátha most ez sem jön be..:) ONDS-ot 2 dollár alatt talán még bővíteném, ha újra visszaesne. Az RGTI a kanári számomra a szénbányában, ha továbbra sem tér magához tartósan, akkor még tartom egy ideig a zsákocskámat (mondjuk a drónos cuccoknál bízom a viszonylag gyors kiszabadulásban).
MRNA szoba kerult mult heten, anno a premarket mozgasa nem tetszett, igy nem vettem. Eleg csufos ma.
Amugy YOLO tradere: WOLF? Ez egy nagy teljesitmeny-chip gyarto es robog a csod fele, mar konyv szerinti erteke korul mozog, van benne sok cash, sok adossag, de tobb a cash. Igen komoly partnerei vannak. A speki az, hogy 1. rendbe fogjak tenni, megindul fel organikusan 2. valaki gyorsan megveszi bagoert (sanszosabb)
Sziasztok! Pénteken megtörtént XTIA RS, 0,04 helyett 7 Usd lett 7 usd körül van az árfolyam. 10 nap múlva hígítás. De nem is ez az izgi, hanem az extra low float, 216 mdb rvröl 886 ezer db lett, egy gyengébb hírrel komoly, emelkedés indulhat meg.... Csak gondoltatok... egy 5x körre megint jó lehet Rray
Szurkolok, sok sikert hozzá, de óvatosan elég nagy az ellenszél (US2000 fut. eléggé medvés, igaz a 200 napos kellő támaszt adhat a kicsiknek), de persze mindig vannak kivételek amik szaladhatnak nagyot egy két vagy több napig, de közel sem olyan tiszta a kép mint 24Q4-ben.
Ok Boss Én nem vágom, amcsi haver phil76 írta ezt az erősorrendet azt mondta IONQ hírek szerződés alapján a leg, de a tőzsde nem azt fogja jobban árazni.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.