amúgy van matekod arra hogy ha csak 20 év van, akkor az pont a ?"fele" vagy mennyi a nyugdíj a teljeshez képest egy számítás miatt konstansan bértábla szerint növekvő bér esetén?
Legalább mostmár tudjuk hogy decemberig biztosan magasak lesznek az üzemanyagárak. Ráadásul a benzines autók (6-7 liter) többet fogyasztanak , mint a dízelesek(3-4 liter). Na mindegy....
Ezzel csak az ellenzék száját tömték be, már ami megmaradt belőle. Arra kíváncsi vagyok, milyen rémhírt kerekít ki belőle a rémhírtévé. Már a fuvarozók lázongnak is, de hát építsék bele az árba. A parasztoknál már régen úgy működik, hogy a szolgáltatás ára, plusz az elfogyasztott üzemanyag, legalábbis a kombájnnál ez megszokott. Elvégre nagyobb hozamnál, több üzemanyag fogy. Meg is lepődtem, mikor a rokonom prémium dízelt tankolt a kombájnba, ha szolgáltat, de hát a paraszt fizeti, nem tűnik fel nekik, hogy nem a teherkocsis részhez áll be.
"de meg kell érteni, hogy az üzemanyag az mindenhol politikai kérdés. " . Mindenesetre felesleges intézkedésnek tartom. 4 hónapra összesen egy húszezres. Ez egy főre egy komolyabb vacsora ára étteremben.
Sokan nem értünk egyet vele... de meg kell érteni, hogy az üzemanyag az mindenhol politikai kérdés. Ez a fajta óvatos és szelektív kompenzáció egy politikai fogás, de a választások előtti (ész nélküli árfixálásal ellentétben) nem fog általános üzemanyaghiányhoz vezetni.
Nem értek egyet az ilyen szociális intézkedésekkel. A 2000-es években a szomszédaink dízel autókat vettek, mert olcsóbb volt akkor a gázolaj kb 50-60 forinttal. Tehát én az akkori benzines Volkswagenem miatt én is gondolkodtam volna el , hogy miért nem kapok havi 5.000,- forintos támogatást ? Eszembe nem jutott .
és mihez nézzük azt a párszázalékot? 92-ben vettem egyet 20 fabatkáért, most kiadom havonta 20 fabatkáért, tehát évi 1000%-ot hoz. sarkítok, de vannak akik így számolnak. :)
amúgy erre azt irja hogy az ingatlan értéke nomálisan stagnált, de attól még párszázalékot hozott a kiadás. és ebbne igaza van. de az sem ingyen van. meló van vele.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)