nem félek rettegek. Eltévesztetted a kulcsszót. Orbán és putyin is retteg. Az én dossziém milyen színű nálad. remélem nem piros. Elemezgeted még az embereket? tudod vettél szakkönyveket is. Remélem sikeres az életed de sajnos nem ez csillan vissza. Sajnálom de ki kell lépni a saját krétakörödből.
szorosabban a topik témához. Szerintem lényeglátóan ennyi. használjuk occam borotváját. 1. ok fire. A fogalom alapból azt jelenti már nem kell dolgoznod, hogy elfogadható életet élj. A megtakarításaid értékét meg tudod tartani és még megkeresed azt a pénzt amivel még éppen megvagy. Ha ez szolid életvitelre elég akkor az nálam visszalépés. 2. a fire helye. Tengerpart, vízpart hegyek, tájak. Spanyol olasz stb tengerpart vagy hegyek. Ha nem látsz a tengerre vagy nem 5 percre van gyalog a tengertől akkor az mi? Ha hegyek akkor szép helyek vannak Mátrában Börzsönyben. Ha tájak akkor ott a káli medence vagy hasonló külföldi. Ha nem ott van ahol szeretnéd akkor nekem nem fire. 3. mennyibe kerül a fire. Korábban volt egy számításom rá. Mi kell hozzá. Ingatlan/ok csetreszek ezeknek a fenntartásához szükséges pénz+ igény szerinti megélhetési költségek 4. Gyerekek. A verzió: taníttattam gondoskodtam róluk, eredjenek a világba oszt nyomassák, ha nem megy örökölnek. B verzió: kapnak tőlem egy vándorbotot és a tarisznyájukba rakok hamubasült pogácsát és egy kezdő csomagot. 5. Azt gondolom f@sza a fire de beszűkül az életed. Lesz egy napi rutinod. Roppant tudatos vagyok és azt csinálom amit akarok. Reggel futok később csoszogok pár kilométert, kimegyek a piacra, majd eszem tudatos reggelit, a neten megnézem a világot a befektetésemet, kutyát sétáltatom tengerparton, asszonnyal kajálunk a helyi étteremben már 100adszor, kimegyek horgászni a hajómmal és megsütöm a halat, este találkozunk valami helyi magyarokkal. Tudni kell ki hívott meg mert vissza kell hívni, pletykák klikkesedés. Oszt minden nap hasonló. Már megennél egy jó tökfőzeléket , jó hurkát lángost vagy jó pörköltet de valahogy nem olyan. Valaki tud magyar boltot ahol kétszeres áron vehetsz magyar fűszereket paprikát sólet konzervet. Ha külföldi lakos vagy akkor a firében is jönnek a gondok. Szemétszállító nem viszi el szemetet, eltűnik a kukád, ilyen-olyan bevallások papírok kellenek. Nem bírod a nyelvet tökéletesen ezért kell egy tolmács. Ha elvisz a mentő? ok ott minden más hiszen a kerítés is kolbászból van fonva mondogatod de valami fekete vagy filippino szurkodja a vénádat az infúzióhoz. Ha belegondolsz ez nem más mint egy 70-80éves magyar nyugdijas élete csak pepitában. 6. az embernek vannak vágyai kellenek élmények. Alkotási vágy, esztétikai igény, kultúra, kihívások, teljesítmény és kapcsolatok. Ehhez kell állandó tanulás alkalmazkodás. Ez tart fiatalon. Persze szerintem.
Félsz még a felcsúti főnöködtől? Vigyázz! Dossziézik! :) "Semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve és minden el lesz rendezve." :) Lassan kiesnek a szádból a NER cickók, megértem, hogy emiatt feszült vagy hónapok óta. :)
Elég egyszerű a világképe itt jópár embernek. Vagy fidesz vagy halál vagy MP vagy halál ha nem veled akkor ellened. Elmondom. Ebből nem lesz fire. Ha hülye vagy akkor a pártok használnak mint a slozipapírt. Ha nem vagy lényeglátó akkor ugyanez. Ha valaki szereti a hazáját az országot benne az embereket az nem fasizmus nácizmus hanem csak beszoptad a balliberális eus propagandát. Ha gyenge a jellem nincs saját utad és az önkéntes politikai trolloknak akarsz megfelelni, hajtasz a lájkokra akkor van egy rossz hírem. Véged. Te leszel egy molekulája a hömpölygő biomasszának a 80%-nak. Végül is sokaknak megfelel ez a molekula lét. Szülei taníttatták kap nettó 300-350 neadjistan 500ezret, lehet hömpölyögni, zabálni a csipszet a gép előtt és jól megmondani a gaz orbánnak vagy XXnek önkéntes trollja lenni valami gittegyletnek. Csak várni kell és ha az szülők kihalnak akkor még valami örökség is befigyel mert azok legalább próbáltak összepakolni valamit. Hajt a franc. Fire abból lesz gondolkodsz, fókuszált vagy és teszed a dolgod. Nem mindenkinek való. Veszélyes izgalmas, sok benne a munka vs csipsz zabálás, nyugi, önigazolás miért nem lehet. Bocs ha valakik magukra ismertek és ez feldühíti őket de ott van a feljelentgető gomb.
Ez a liberális trollképzők agymosásának ez eredménye. Szerény szellemi képességekkel és az alantas gondolkodásra való hajlammal hasonló tehetségek tömege jutott odáig, hogy nem csupán színeket nem lát, de már a szürke árnyalatait sem képes érzékelni. Számukra csak fekete van és fehér, semmi más nem létezik. Nekik ez is elég, hiszen egyszerű, könnyen mantrázható és gondolkodniuk sem kell. 😂 A társalgás velük olyan, mintha a TelexGPT erősen lebutított változatával csevegnél. A nézeteik a gondos idomításnak köszönhetően 100 százalékos egyezőséget mutatnak, az AI bármelyikük személyes stílusára 50 hozzászólás megetetésével tökéletesen betanítható. 🤷🏻♂️
Itt Nincsenek Fityesz hivők....se Szarospeti hivők....rohadt jó lenne ha elhúznátok ebből a topikból mocskolódni a többi 1bites egymást hergelő szarba. Ez itt F.I.R.E. életmód topik.Köszi szépen
Itt Nincsenek Fityesz hivők....se Szarospeti hivők....rohadt jó lenne ha elhúznátok ebből a topikból mocskolódni a többi 1bites egymást hergelő szarba. Ez itt F.I.R.E. életmód topik. Köszi szépen
A valódi liberalizmus a petőfis szabadság szerelem e kettő kell nekem. Én ebben az értelemben vagyok liberális. A kis ballibsik nem tudják a liberalizmusnak mármint a valódinak van konzervatív ága is. A szélsőbal mint tegzes ragasztgat magára mindenfélét amivel elfedi utálatos lényét. Mást mond mint amit tesz. A jól hangzó liberális szót akarja kisajátítani de az alapjait sem tartja be. Az tény modernek, közösségi felületen terjednek mint a vírus. Kihasználják az útkereső fiatalokat. Kész tápanyagot adnak. Ha azt akarod és mondod amit mi akkor nem vagy homofób, fasiszta, náci, antiszemita. Akkor vagy felvilágosult bátor és erős egyéniség. Nem csak magadért hanem másokért is harcolsz. Ki ne akarna ilyen lenni ilyen csuda dolgokat tenni, csak bele kell állni ebbe a flowba. Avitt és dohos a nemzeti érzés a társadalmi bizalom a tisztelet, zúzd össze ezeket bátor forradalmár. És már kész is a biomassza. Ha valakiben kételyek vannak vagy kérdéseket tesz fel az bomlasztó, troll ésaz egységet veszélyezteti. Azonnal ráküldik az önjelölt troll hadseregüket és miszlikre szednek. A valódi liberalizmus adja meg a demokrácia alapját. a szabadság az egyenlő jogok, az egyén személyének és véleményének tiszteletben tartása az emberi méltóságot a társadalmi rendet. Ez az alapja a világi társadalmak létrejöttének. Semmilyen izmus vagy vallás nem kötelező azt az egyén szabadon választhatja. Ha egy országot a vallás a hit vagy egy izmus határoz meg az nem demokrácia hanem egy tematikus ország.
ezen csoport Fityeszhívő tagjai, Fatfire, Spiller, izom, milyen érzés egy Menczer Tamással Semjén Zsolttal Kocsis Mátéval és Bayer Zsolttal egy tröszthöz tartozni?
Tehát a 3. Negyedév + 0,6 % "..Az első három negyedévben a gazdaság teljesítménye a nyers adatok szerint 0,3%-kal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 0,2%-kal múlta felül az előző év azonos időszakit. " . Mindezek mellé magas valós infláció párosul. Stagfláció. Tiszta 70-es évek.
Ja, tehát véletlenül következett az én hozzászólásom után. :) Ne vicceljetek már a szólásszabadsággal. Egyszerre nevetséges és szánalmas. Ha zavarna benneteket a probléma, akkor a közmédia lenne a legfontosabb téma. Az intellektust nem helyettesíti a szócunami, így vége a kommunikációnak.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)