sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Én is kaptam az 1500-as akciós csomagból, eredetileg 1515-ön álltam. Szerintem az MVM csomag megvásárlása 1512 Ftért jó üzlet volt. Mondjuk a tétel nagysága és eladhatatlansága miatt akár mondhattak volna egy 14XX-es árat is, de ne legyünk telhetetlenek.
15.082.380 db részvény marad. Portfólió ezt írta még:"A PannErgy számára stratégiailag fontos lépés, hogy saját tulajdonában tudhatja az MVM eddigi részesedését, mivel ezzel növeli döntéshozatali mozgásterét és rugalmasságát a további növekedési tervei megvalósításában".
Saját részvénnyel nem számolt az elemző emlékeim szerint már akkor sem amikor még jogilag nincs bevonva. Közgyűlés ezt megszavazza majd: „9. A TÁRSASÁG ALAPTŐKÉJÉNEK LESZÁLLÍTÁSA SAJÁT RÉSZVÉNYEK BEVONÁSÁVAL”
TÁRGYÚ NAPIRENDI PONTJÁHOZ
Nem személyeskedés! Salax 10.22.-én nyitotta az új topicot, a régiek többsége átjött ide. Azóta a régi topicban kb. 330 bejegyzés volt, nagy részét Te jegyezted. Itt pedig 1100 körüli bejegyzés, nélküled. Ezek a Tények. Ott már unatkoztál csendes magányodban, itt gondolom kezded elölről. ??
PANNERGY - moderalt