Van egyébként még a magyar tőzsdén ilyen papír, aminek ilyen mocsadék az árazása P/E alapon, főleg a prémium kategóriában? Vertikalt tudom, de ott nincs cash a profit mögött, még a Delta árazása is közelebb van a piacihoz, de egyik sem prémium.
Azonnali támasz: A legközelebbi támasz a 740 Ft környékén található. Ennek letörése esetén a következő támasz a 720 Ft környékén (jelölve: W(S) és 4h(S)) található, ami egy fontosabb támasz zóna alsó határa.
Azonnali ellenállás: Az elsődleges ellenállás a 780 Ft környékén található (jelölve: 1h(R)). Ennek áttörése esetén a következő ellenállás a 840 Ft környékén látható (jelölve: 1h(R)).
Nem vagyok TA szakértő, de mikor különböző fibo vonalakat jelölünk, a fel szúrás jellegű 1080 pl. felesleges szint, a maga épp pár száz db kötésével, nem? 1000 felett egy napot nem bírt tölteni a papír, ahogyan most frissen 670 alatt sem… A másik része és örülök ha emelkedés lesz, de amennyiben az alj és forduló 650 volt, ha nem akkor kérdőjel, nem? Ez is benne van, mégha szeretjük is elhinni, hogy megvolt az alja… Lehet épp egy csökkenő tető alakul, ha nem megy tovább innen, akkor meg dobálják majd többen megint 700 alatt ki tudja meddig… talán így reálisabb a spektrum, ami jöhet a következő hetekben, úgy vélem… De igen lehet, hogy nem megy vissza, csak épp csillapodik a vola, ami a bennuloknek lehet megnyugvás…
Ami biztos hogy most már ennyi megpróbáltatás után kiülöm. Én még mindíg szeretnék erre befektetésként hosszú távra tekinteni,bár lehet hogy hülyének fognak sokan tartani. Bízom benne hogy sok spekuláns kicserélődött befektetőkre,és talán egyenletesebb,és likvidebb lesz a papír. Bővíteni én már csak 600 körül bővitenék,de remélem nem lesz rá alkalmam soha.
Ezt csak azok fikázzák, akiknek fogalmuk sincs hozzá és tök hülyék hozzá, hogy a ta-ban rejlő lehetőségeket megértsék! Ugyanis ezekre ott vannak a képletek indikátorok, hogy hogyan kell kiszámítani a múltból, jelenből a jövőben rejlő lehetőségeket! (valószínűség számítás) Szóval, csak blamálják nyugodtan tudatlanságukat! :)) Amúgy gari azért nincs, mert egy valószínűség számítás és többféle technikai elem használatának együttes eredménye. Azt meg tudjuk, hogy még el sem indult igazából az emelkedés, és bármi közbejöhet a világban és a cég életében! Tehát még gyorsabb is lehet a menet, a vártnál! Az olyanokkal meg nem kell foglalkozni, aki a doktorátusa ellenére sem tudja mi az a Waterloo, mert ha tudná, akkor le is tudná írni helyesen! Nekem mint faiskolásnak el lehetne nézni a hasonló hibákat, de egy tábornoknak is? oÓÓ Elég fura nem? 🤣🤣
Appeninn Holding Nyrt.