Az árfolyam egy emelkedő trendben van, amit a magasabb csúcsok és mélypontok is alátámasztanak. Az utóbbi időben azonban egyfajta lassulás látható az emelkedés ütemében.
A piros színű zóna (körülbelül 820.0) egy fontos ellenállási szintet jelöl ki. Ennek sikeres áttörése esetén a trend tovább erősödhet.
A zöld színű zóna (körülbelül 750.0) egy közeli támaszszintet képvisel. Ennek elvesztése rövid távon korrekciót indíthat el.
Az RSI (Relative Strength Index) indikátor a grafikon alsó részén jelenleg a 88.3 körüli értéken tartózkodik, ami túlvett állapotot jelez. Ez arra figyelmeztethet, hogy az emelkedés hamarosan korrekcióba fordulhat.
Raus is leírta , hogy állítólag csak szerencsém van / volt . Tudod hiába gondolkodtam arra az eredményre jutottam , hogy ez itt nagyon nem szerencse ..Te is vérig vagy sértődve , mert leírtam , hogy alapvető tudással sem rendelkezel a tőzsdéhez . Bunkóság? Lehet. De ez egy ilyen kemény műfaj, vagy felveszed a ritmust vagy az élet mellbevágó. Természetesen én sem mindig veszek aljon illetve adok el “ tetőn” . Nem is arról volt szó. Tudod én is folyamatosan fejlődöm. Felismertem a ne haragudj de : hülye dumát. Mondjuk úgy van személyes példám, ami nem jött be . Tanultam belőle . Talán neked is szépen csendben kellene maradnod inkább azt erősen figyelni ..
Appeninn Holding Nyrt.