Miért ne vehetné meg pl az 1, 2, ...4 % -os vagy akár a 24%-os tulajdonos részét? Ezt alku alapján teheti bárki kereskedésen kívül. De például ha részvény kibocsátásáról lenne szó, a cég azt csak minimum 1200-Ft-on tehetné meg, mert az egy részvényre jutó vagyon 1100-Ft körüli, plusz ez alapján ebben az évben már megtermelt haszon is "kerekítve"akár 100-Ft lehet. Jó lenne egy 20 millió darabos kibocsátás. és azzal 24 milliárd forint beapportálás (Akár Auchan néven, akár más néven). Rögtön lecsökkenne a közkéz.
A közgyűlés óta (7 kereskedési nap) 35 ft esés volt a napi mélypontok közt (685-650). Ezért a 35 ft-ért jártatok ide minden nap fikázni. Ennyi vesződség és pofázás 35 szaros forintért.
Járványra !! pedig az már itt van rég .Vegyenek üres disznóólat !! Míg tart a járvány jó lesz a Bugattinak ,neked meg marad a Pözsó ......nekem meg a Barkasz . Jó az a parasztnak ,örüljünk ,hogy lehet csodapapírunk . Ki törölhetjük vele a seggünket ....JAAA még azt sem
Az hogy simlis, gerincstelen tolvaj banda a vezetőség!! Amikor bejelentették a 13 százalék osztalékot ,már akkor tudták hogy egy fillért sem fognak fizetni!!!!
Igen ,de az tegnap volt és tegnap- ma el is költöttem a pénzem másra. Cig, deltába. Az előbbi jó döntés volt, az utóbbi jó döntés lesz 😃 Ebből már szerintem kimaradok, de sok sikert az itt lévőknek, innen már hátha fordulna!!
Ne legyél már ilyen ingerült! Mindannyiunknak olvad a pénze sajnos, mostmár tudjuk, hogy nagy hiba volt nem eladni 800 körül. A békesség legyen velünk! Abban reménykedjünk, hogy a vezetőségnek és Danikának egyszer az lesz az érdeke, hogy emelkedjen a részvény árfolyama és ez belátható időn belül történjen meg!
Appeninn Holding Nyrt.