Részesültem én is. De ezek az árfolyamok amit leírsz ,közel három éves árfolyamok. Csak azért az a bizonyos szerszám csóválja a fejét. Bele-bele lehet kapni nem arról van szó.DEEE ott van a de!!!! Mint a jelen példa is mutatja .
"évente hoz 130 ft-ot" Helyesbítek, hozott. Ha befekteti a 400 forintot 200 forint eps várható tisztán. Átértékeléssel az új vétel/ek miatt 300 forint feletti eps.
Én például az opust 150-en vettem, a cég veszi magát folyamatosan, júniustól is 710-ig (eszközérték) fogja venni a saját részvényeket. Ha most veszel 530-on, részesülhetsz te is a "ner"-ből. Appeninnt 200-on vettem, eszközértéke most 1000 ft kb, 400 ft kp a cégben, évente hoz 130 ft-ot, most megveheted 800 körül és részesülhetsz te is a "ner"-ből.
Megszeretném kérdezni, hogy ezek az állítólagos NER-es cégek azért lettek kitalálva, hogy emberek tömegeinek a zsebét kitömje??? Ki gondolja úgy??? Nagyon sok példa van rá, hogy nem!!!
Ezek a hiènàk akkor fognak eltünni,ha majd stabilizàlòdik a papìr magasabban. Engem különösen a női nevű riogatòk irritàlnak. Ràadàsul a szomszèdban egy kocsma is üzemel....
Amúgy nagyon feltűnő, hogy itt eddig az utóbbi fél évben ismeretlen Nick nevek garmadával jelentek meg, és igyekeznek mindenkit eladásra rábeszélni. Vajon miért vehetik ezt a nem kis fáradtságot? Netán emberbaráti szetetwtből, vagy talán még ennél is olcsóbban kívánnak bevásárolni?
Oké, a lényeg, hogy 8 nap van a két időpont között, abból arra következtettem, hogy a napirendi pontok közlése után már nem lehetne változás, illetve nem kellene kihirdetni azokat, amig le nem jár a 8 napos javaslattételi lehetőség.
Miért, az MNB vagy a Magyar Állami Vagyonkezelő azt jelenti? Ezek az emberek nem üzletemberek! A magyar ingatlanvagyont jelentőse értéke alatt kilopó , továbbiakban közpénzen felhizlalt, rekonstruált, ,jogszabályilag előnyös priorítást élvező csürhe!
A tavalyi mas volt, mert akkor nem volt szo osztalekrol, csak a reszvenyesek remenykedtek benne, megis esett 25%-ot nehany het alatt. Viszont most volt, tettek javaslatot (szerintem csak azert mert javaslatot tenni kotelezo) raadasul eleg magasat, amit egy szemet huzassal vagnak el, es mar tobbszor is irtam, hogy a bizalomveztes miatt nem fogjak venni szerintem. A csutortoki esest azok vettek, akkik nagyon elvakultan biznak benne hogy "majd jo lesz" de ha mar tele lesznek akkor ki fogja venni? Szerintem eddig is a bizalomhiany miatt forgott joval az erteke alatt, es a bizalom most tovabb romlott. Majd valamikor biztos jo lez, de velemenyem szerint az nem a kozeljovoben, en meg nem akarom evekig itt tartani a penzem, hogy hatha emelkedni kezd valamikor. Amugy meg a jovot senki sem tudja, mindenkinek megvan a sajat elmelete es aszerint kerskedik. Egy ev mulva majd kiderul kinek volt igaza most.
Szerintem a SZIT NEM AZT JELENTI Szabad Innét Talicskázni, hanem azt, hogy Szabályozott Ingatlanhasznosító Társaság. Erre sokkal szigorúbb feltételek vonatkoznak mint Matolcsy rá.😁
Az elmúlt 6 évben sokan elfelejtették hogy miként dagonyáztatták meg az árfolyamot 1080- 150 ft ig. Kik léptek be a tulajdonosi körbe,miként távoztak és hogy mentették ki az értékes ingatlanokat. A magyar SZIT tagság= adóelkerülés, kedvezményes hitelkonstrukció, ingatlanvagyon felhalmozása ,aztán einstand! Az osztalék lett volna az egyetlen garancia arra hogy másról is szól! Tartalmazhatott volna ez a javaslat egy 60 ft- os osztalékot is hogy hiteles, kiszámítható és a továbbiakban is fejlődni kívánó cég képét mutassa!
Appeninn Holding Nyrt.