Miután jól kidühöngtük magunkat nyugodjunk meg, az megnyugtat...Benne volt a számításban, hogy nem fizeti ki az osztalékot, mégis tartottuk, mert befektetésnek szántuk, bízva a magasabb árfolyamban . Lehet, hogy pont emiatt fog duplázni egy év múlva...Ezzel együtt inkorrekt volt ez az eljárás a kisbefektetőkkel szemben. De még bármi lehet,-nem látjuk a végét...
Nem tetszik az eljárás ami történt, de sosem az osztalék volt a lényeg nálam! Sok mindent megértem már itt a tőzsdén a hosszú évek alatt, nem vagyok ifjú labanc és tudomásul kell venni, hogy van és lesz ilyen! Egy év alatt simán duplázhat az árfolyam, most meg főleg! Találsz ilyet még valahol? Megyünk tovább a csatába! 👍
Azt nem értem, hogy mi volt a célja ennek a majomnak ezzel a közzététellel, az árfolyam szándékos lerombolása vagy mi? Nem volt már részvényük amivel tarthatták a részvényt 1000 alatt vagy mi? Nem az az érdekük hogy az árfolyam emelkedjen és fizesse a biztos osztalékot évente?
Nyugi , lehet még itt bármi, egyébként ha nem szavazzák meg az osztalékot, akkor is így néznénk ki, most ez hamarabb megtörtént, de lehet itt még csavar a történetben, mondom ezt úgy, hogy egy darabot nem adtam el.
Amikor leírták hogy 120 ft pontosan tudták, hogy nem lesz, ezért gerinctelen mindenki! Ennek következménye kell, hogy legyen, mindenki gondolkozzon a saját lehetőségeivel! Ha hentes lennék és ismerem Jelineket mától csak romlott húst kapna! Minden fájdalmat át kell adni és nem szabad magunkkal vinni. Soha nem voltam még ilyen dühös a tőzsdén! Pedig volt már dotcom lufi, 2008, fidesz, brexit, covid, orosz ukrán konflict, de ez a legalja.
Nekem amúgy lenne kedvem egy ilyen hangulatú közgyűléshez, ha tényleg nem lesz osztalék. Legyünk többen mint ők, előtte meg egy közeli restiben hangolódjunk rá.
Appeninn Holding Nyrt.