Waterloo ott van ahol volt, semmi gond vele, az osztalék meg nem volt biztos és most sem az! Tehát változás nem történt!!! :) Sok nyuszit mindenkinek! 🐇👍
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért nem lehet egy tőzsdei céget normálisan, normális úton vezetni? Mi szükség van arra, hogy ilyen tetves NERes módszerekkel kifosszák a kisbefektetőket? Miért nem tudnak normális úton a növekedés útjára és az osztalékfizetés útjára lépni, amikor egy SZÍTté akartak válni? Nem volt elég Danikának, hogy adócsalóvá lett nyilvánítva, még tovább keveri a kakit? Végeredményben ez egy büdös csaló gazember, aki soha nem fog megváltozni, börtönben ban a helye!
Ő egy gyenge fasz, soha nincs ott, csak pár jogász csicskát küld oda meghatalmazással. A lényeg, hogy mindenki érezze magát szarul és félve, más nem számít!!! Rohadványos gecik ezek!
Ez így van, így hangzott el. Fórumon már nem emlékszem ki írta be. Egyébként ilyen geci húzást, mint a mai nem lattam meg. Hányingerem van a egész BÉTtol, tartom a teljes pozim de gusztustalan ami megy évről évre. Jelinek meg ma bebizonyította, hogy a legnagyobb szarhazi. Jovohet izgalmas lesz, én tartom a teljes pozim már egy éve. Kerdes, hogy innen van e visszaút, mert a bizalom tavaly is megkopott de a mostani bejelentéssel csak egy osztalek elfogadas segíthetne…Ha az ember eladná mit venne? Szutyok akkot vagy ciget? Aki az uveggombjeben lát előre legalább egy péntekig az jelentkezzen, Jelineken kívül senki nem tud itt semmit..
Indulatból kár bármit is tenni. Itt szerintem az a lényeg a másik nagytulaj hova teszi a voksát. Ha ő is az osztaék erdmenytartalékba helyezés mellett szavaz akkor nem sokat tudunk tenni.
Így van ezt mondta, lehet számon kérni tőle! MIndenkit az indulatok helyes kivetítésére sarkallok. Ne vigyétek haza! Adjátok oda annak, aki megérdemli!
nem tudom,de ha feltennék a 120ról azt megszavazzák akkor már nem kellene jellinekével bajlódni:) "közgyűlésén indítványozni kívánja" azaz ezzel még senkinek semmi dolga,itt még az indítványt kell előbb elfogadni.
Tudom, hogy pár napja már kérdeztem, de pontotmi hangzott el a tavalyi közgyűlésen az idei osztalék kapcsán? Mert mintha valaki olyat írt volna, hogy a tisztelt igazgató asszony azt találta mondani, hogy reméli, hogy idén mindenki elégedett lesz az osztalék mértékével. Ha ez így volt, akkor nem fogja zsebre tenni, amit kap majd pénteken.
Appeninn Holding Nyrt.