Idézet: "ez egy jogász barátom véleménye: Az Appeninn Holding Nyrt. a Szabályozott Ingatlanbefektetési Társaságokról szóló 2011. évi CII. törvény (SZIT törvény) hatálya alá tartozik, és e minősítés alapján jelentős adózási előnyökben részesül. E törvény 15. § (1) bekezdése alapján a SZIT köteles az adózott eredményének legalább 90%-át osztalékként kifizetni a részvényesei számára, kivéve, ha az eredmény konkrét ingatlanbefektetési célra kerül elkülönítésre.A jelenlegi határozati javaslat nem tartalmaz semmiféle konkrét beruházási célt, fejlesztési projektet vagy egyéb befektetési irányt, amely indokolttá tenné az osztalék visszatartását. Ennek hiányában a javaslat – véleményem szerint – ellentétes a hatályos SZIT törvénnyel, és potenciálisan veszélyeztetheti a Társaság SZIT minősítését, illetve az azzal járó adózási kedvezményeket."
ezek nem fognak , akarnak osztalékot fizetni. Majd minden évben ezt ismétlődik meg. Azért kellett nekik a SZIT , hogy kevés adót fizessenek, és a vásárolt ingatlanok után illetéket meg minél kevesebbet. Zsivány ez a Jellinek... Kezd olyan nutexes érzésem lenni ezzel a papírral is. De hát mit várunk?! :((((
Voltam páron, mikor még mozgékonyabb voltam.A végén az egyebeknél lehet javaslatot tenni de szavazás arrol ott nincs.Max leirják jkv-zik azt ennyi.Amúgy erdekes az is, hogy mikor felszólaltam a tarsaim...de nem neveznem azokat annak...legjobb esetben hallgattak de volt olyan is hogy az egyik felémfordult azt mondta, hogy mit akar ez a diszno..minek okoskodik s kopott 1et felém..mondjuk nagyon nem erdekelt a kb 20 oldalt amit irtam felolvastam.
Appeninn Holding Nyrt.