Hát kedves barátom, nem kellett volna ide visszajönnöd, ilyen rosszindulatú hozzászólást már régen olvastam itt, talán akkor utoljára, amikor a kitiltásod előtt utoljára hozzászóltál. Kapzsinak, mohónak nevezel minket, kérdezem, hogy milyen jogon, talán azért mert befektettük a megtakarításunkat egy cégbe és szeretnénk, ha ez a befektetés megtérülne, lehetőleg minél hamarabb. Ha ez kapzsiság a te értelmezésedben, akkor a szövegértéseddel baj van. Remélem a Topic gazda tenni fogja a dolgát, és egy jó tanács, jobban tennéd, ha nem sértegetnéd ezt a közösséget, hanem inkább figyelnél rájuk.
Szerintem holnap reggel visszatérünk.... .... mármint 1000 fölé, és ha jól alakul a nap - a mindenféle öntögetéseket Húsvéthétfőre tartalékolva - ott is ragadunk az ünnepre. Kedden pedig irány az 1020-as üvegplafon záró ! Hajrá !!!
Nem igazán tudom mit olvasgattál. Pont az a gond hogy továbbra sem hiszi a piac el az osztalékot ezért tart itt az árfolyam még mindíg. De már csak néhány nap és kiderül. Javaslom locsolkodj és ne kezd a trollkodást és tárgyaljuk meg a dolgokat 8 nap múlva.
Olvasgattam a kommenteket az elmúlt 2 hétben és hát látom beindult a kapzsiság, mohóság. Még le sem lőtték a vadkacsát, de már fent a levegőben mindenki a maga módján elosztotta a combját, mellét a tányéron. Minden részvény annyit ér amennyit adnak érte.Itt 100 emberből 99 magabiztos,és már mindent IS felszámolt,eladott, átcsoportosított ide.1 ember maradt aki elégedett, de az felteszi a kalapját, és kisétál szépen a művész kijárón! A Biblia mit tanít a mohóságról?
Appeninn Holding Nyrt.