Úgy érzik szerintem, hogy Trump beelőzte őket! pl. amikor 620 veszel Appeninnt tartod, tartod, tartod .... 850ft eladod, van rajta hasznos, hátradőlsz a székben, majd szeptemberben 2000ft felett ide beírod, hogy hany db VOLT!
Szerintem a derűs jövőkép a folyamatos osztalékpolitika és akvi elegye lehet. Én hosszú távbon szeretnék ebben a rv-ben maradni. Komótos,öreguras emelkedés ,amely egy (viszonylag)kiszámítható osztalékpolitikával párosul. Folyamatos akvirálás mellett.
A szitté válás itt egyelőre hozott extra árfolyam profitot, de a következő gondolatkísérletet osztanám meg. Tegyük fel, hogy 5-10% közötti oszit ad a cég. Az így kapott lóvéból hányan fognak további app vételbe visszaforgatni? Nem hinném, hogy mindenki nyaralásra költené. Ez azért tovább árfelhajtó hatással lehet, Mtel-nél is ilyesmit láthatunk szerintem. Egy szó mint száz a friss tőke keresi majd a helyét, ott kell az elsőkként helyet foglalni és akkor lehet keresni.
szerintem a BÉT-en valamennyi profitot elérni kisbefektetőknek "egyéb" info nélkül, csak a fundára és a technikai elemzés alapján szerintem egyenlő a csodával
Én örülnék neki, ha friss tőkét tudna beszippantani, ha már idáig elment az árfolyam, akkor maradjon is itt legalább. BÉT kis homokozójában minden bejövő forintnak örülni kell.
Appeninn Holding Nyrt.