Bármi lehet. És az ellenkezője is. Nincs több infónk a projektcégről. Ha szerinted necces szórd ki ha van. Ha nincs akkor vegyél ha nem tartod ezt az infót negatívnak. Még annyi hogy JD-t jogerősen elitélték fiktív számlák befogadása miatt. Ja és az appenin eddig egyszer fizetett csak osztalékot. Jó kereskedést!
SZIT eredményből vagy osztit fizet a cég vagy beruház, ugye? tudja vki, hogy ez a lenti januári bejelentésük hogy befolyásolja a kifizethető osztalékukat - lesz egyáltalán osztifizetés, nem lehet, hogy az egész nyereséget előre betették abba a projektcégbe...? "Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1022 Budapest, Bég utca 3-5.; cégjegyzékszám: 01-10-046538; a továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Kibocsátó a mai napon a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról szóló 2011. évi CII. törvény hatálya alá tartozó projekttársaságot alapított. Budapest, 2025. január 21." https://appeninnholding.com/kozlemenyek/
Én a Duna house elérhető szintjeit 1500-nál látom, szerintem addig simán elviszik. Ha nagyon túlhúzzák, akkor 1900 lehet a vége, de az már a 3.618 szint lenne.
Az Equitasnál voltam eredetileg, azzal meg voltam elégedve, de átvette a K&H, ez kevésbé tetszik. Hallottam, hogy az MBH-nál is van lehetőség BÉTa-ra, de semmi infóm nincs, hogy milyen az a felület, mennyire lassú, érdemes-e ott nyitni számlát. Nem napizni szeretnék, de az kiidegelne, ha rendszeresen lefagyna a rendszer.
Appeninn Holding Nyrt.