Elképzelem, hogy nyáron ülsz a homokozó mellett, közben a laptop ott van és a Ricsi pingvint 15000-re rajzolod. :) Na jó az appot meg 2k-ra, egye fene az se maradjon ki. :)) És ha még az ezüst is 40 dollár lesz, személyesen fogom hozni a következő ajándékot! :D
pedig gratulálni akartam, hogy topik cimébe is bekerültél:):) Sajnos nem tudod leszarni a sok hüle gyereket. Pedig ezeréve tudod, tudhatod, minél konkrétabb infót (csárt, stb) ad az ember, annál jobban belekötnek.
én tudom mi lesz a vége! egyszer... Felálok ás nincs több fórum és a mama kezet csókol nekem itthon, hogy végre vége...! A tőzsde meg megy tovább a fórum nélkül! Jövőre már az unoka is szalad, a kutya lenyalja majd a fejéről a homokot a homokozóban én meg vigyázok rájuk! 🤣🤣
Nem Tokát kell szidni .. Mi volt Mtel topikba ? Mit bohóc kódot Koarti hm .. . Pl…
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 22:13
Az az igazság hogy sokan nem becsülik meg a befektetett munkát..Követeltek , kuncsorogtok… elvártok de Ti mit adtok neki?… Legtöbben normálisan értelmezni se tudják amit feltesz …
ok,te tudod. de ennek az lesz a vége,hogy megunod és nem csak a chartokat pihenteted hanem az írást is aminek számukra az lesz a konklúziója,hogy igazuk volt. ráadásul szerintem nincsenek annyian amennyi nick támad.
Ezzel tévedsz! Amikor megyek a különböző topikokba a chartokkal, akkor egyre több olyan megjegyzéssel akadok össze, ami valótlanságot tükröz! Ezeket másoktól, a bandától hallják és hamisak! Csak néz körül a banda tagjainál, nem találsz olyan fél órát, hogy ne írják le a nevemet! Persze a nevemhez jár a hamis, hazug történetük, lejáratásom is! Mégis miért csinálták az új topikot a nevemmel szerinted? Így a többi topiklakóban az fog tudatosulni egy idő után, amit állandóan fújnak! Ha csendben maradok, akkor elhiszik egy idő után, ha cáfolom, akkor meg cirkusz van! Neked ezzel nem lenne gondod, csendben maradsz és kész! Ha én maradok csendben, akkor oda a hitelességem és felesleges elemzéseket csinálnom onnantól! Ma közbeléptem és lelepleztem a hamis elemzését, hogy ne verje át a többieket is! Nem szóltam volna, ha nem lóg ki a ló lába... Remélem érthető!
'Anti farkasfu anti apposok stb. topi' --> Ennek a topic-nak a létrehozója és az oda aktívan irkálóknak rengeteg felesleges idejük lehet. Próbáltam szakmai hsz-eket keresni, nem találtam.
Appeninn Holding Nyrt.