A gond ott volt, hogy kb ilyen nívós érvekkel jöttetek: Jelinek adócsaló, ha nem fizet osztalékot (márpedig nem fog, mert tavaly sem fizetett), akkor sz@rt sem ér, ki fogják lopni a pénzt a projektcégen keresztül stb. Nem az eredményesség vagy az ingatlanvagyon volt az érvelés tárgya, hanem a fenti b@romságok.
Mert itt nem pontosan ugyanez történik?? Itt egyesek nemhogy kioktatnak bárkit aki az app ellen mer beszélni, de még személyében támadják is... engem is lebutáztak és az életre semmire se vivőnek bélyegeztek... A klub tagjait is szépen lehülyéztétek, ahhoz képest amióta promózzuk a ciget azalatt sokkal többet emelkedett mint a ti appotok... nem lehet hogy irigyek itt egyesek? Én egyetlen dolgot megígérhetek, sohasem fogok olyan kifejezéseket használni, mint amit ti mondtatok az elmúlt napokban...
Visszaolvastam, szégyenteljes, amit ez az ember csinál, teljesen igazad van, de szerintem ereszd el őket, ne menj bele a játékukba. Nekik az az érdekük, hogy a cig emelkedjen bármi áron, ezért mindent elkövetnek, aki tényeket ír le, azokat kiosztják. Bukovec kollégának az volt a szerencséje, hogy te is ott voltál, mert ha nem akkor őt üldözték volna.
Én ezt úgy tudom pár szóval kommentálni, mint már az előbb is kifejtettem, hogy a tudásukat hangoskodással leplezik, és te akkor követsz el hibát, ha leállsz velük vitatkozni, mert ez a céljuk. Nálam ők már nem játszanak., csak azért olvasom a klubbot, hogy lássam ki az akit nem kell komolyan venni.
Nem is velük kezdtem el a csevegést! Már annyira fanatikusan bandáznak utánam, hogy nem látnak világosan és buknak rá a saját hülyeségükre! :)) Eleve nem beszélek le semmilyen részvényt, mert longos beállítottságú vagyok! Még a legnagyobb esésben is keresem, felvázolom technikailag azokat pontokat, ahol megakadhat és pattan! Természetesen az emelkedésnél is jelzek, ha van valami akadály, körülmény a közelben! Direkt nem szoktam elmondani a pozímat, mert akkor erre akarják visszavezetni a jelzésemet! Pesze csak azok, akik saját magukból indulnak ki, meg a fel és ledumálók! Nem lehet már semmilyen véleményt mondani, mert van pár agyas, akinek más az érdeke és nyomja egyből a hazugságokat! Biztos van mestervizsgájuk is róla, mint Mekk Mesternek! 🤣🤣
Ugyanerre a következtetésre jutottam, mint te. Jelezte a vezető, hogy nagy fejlesztések vannak folyamatban, tervben, amik viszik a lóvét, ezért azt a következtetést vontam le, hogy kevesebb osztalékot fog fizetni, mint az elvárt. Azt elhiszem, hogy ez rosszul esett nekik.
Én azt javaslom teljesen engedd el a kommunikációt velük szemben. Én nem azért járok ide hogy fel.....m magam,hanem hogy informálódjak. (szerintem Te se) Sajnos ezek már rég nem azok a hsz-ek amikből informálódni és hasznos eszmecserét lehessen folytatni. Szerintem hagyjuk hogy az APP tegye a dolgát és az idő megadja mindenre a választ. És ha ott tartunk hogy ez bekövetkezett majd újratervezhetjük a társalgást. Sajnos vannak és lesznek napraforgók akik itt is ott is simulékonyak. Őket a helyükön kell kezelni és feltenni arra a polcra ahova valók. Amúgy jómagam CIG-ben is vagyok úgyhogy örülök annak is hogy jól megy. Azzal kell kommunikálni akiről úgy gondolod érdemes rá....
nem gondolom, hogy rosszindulatból szoktál írogatni - csak tudod mindig többféle út van ugyanahhoz a célhoz
most egy nagyon hü**e példa jut eszembe, és nem bántásból írom, és kicsit talán sarkos lesz, de remélem a lényeg át fog menni és nem veszed magadra
van a REVENGE OF THE NINJA című film, aminek a végén a 2 ninja összecsap a felhőkarcoló tetején - kedvenc filmem gyerekkoromból
a 2 ninja különböző úton és eszközökkel (és hullákkal szegélyezve, vagy éppen mindenkit életben hagyva), és különböző módon jut fel a tetőre
mindketten feljutnak, de más áldozatok árán - az élet is ilyen - és ha lesarkítod, akkor a célnál kur**ra mindegy, hogy miként jutottál el oda, de valójában mégsem teljesen mindegy - mindenki vérmérséklete, erkölcsi normái és stb dolgai miatt választja ezt vagy azt az utat
érdemes elfogadni azt, hogy nem vagyunk egyformák, de érdemes egymást segítenünk, hogy mindenki jobb ember lehessen
Megint én voltam a hülye, mert valaki bemásolt egy részletet a megjelent cikkből és én elmondtam a véleményem rá "Korrektül benyögte, hogy ne várjunk "nagy" osztalékot a fejlesztések miatt!" Geri mindjárt jött avval, hogy nem tudok olvasni! Aztán amikor bemásoltam a teljes ide vonatkozó részt, akkor elhallgattak róla és mással támadtak! Megint ék lett hosszú távon az Appeninnél stb. Itt a cikk ide vonatkozó része:
CIG!!!!
"Jelen pillanatban például mi is jelentős informatikai fejlesztéseket, beruházásokat végzünk, ami például befolyásolhatja az adott évi kifizetésre javasolt osztalék-előterjesztésünket, ám a célunkon nem változtattunk, ami az, hogy három-öt éves időtávban erős részvényárfolyammal rendelkező stabil osztalékfizető vállalatként legyünk jelen a tőkepiacon."
Nem gondolom , hogy a szar szót használtam volna veled kapcsolatban . Annak idején zörrentünk a certiket tartásával kapcsolatosan . Rég volt , igaz se volt .. Mi a véleményem rólad ? Követendő példa vagy , lehetsz sokak számára.. Szerinted én rossz indulatból szoktam ( csak ) írogatni? Azért lehet engem szidni , de az Árfolyamok ma is igazolnak .. Teljesen más habitusú emberek vagyunk úgy is kereskedünk. Te tüdelmesebb megfontoltabb , én meg hamar bepörgök . De hamar túl is lépek . Mi a véleményem rólad ? Mindannyian tanulunk folyamatosan / Respekt…
gondolkodtam rajta, hogy reagáljak-e a felvetéseidre vagy sem, de végül győzött az érzelem - végtére is emberek vagyunk
sokszor gyenge az érvelésem, ebben igazad van, mert ember vagyok és mert a tőzsde már csak ilyen, mindvégig tanulunk és sosem leszünk profik és sosem fogunk mindent tudni - persze néhány olyan kivételtől eltekintve, mint TE
kíváncsi vagyok az alábbiakról a véleményedre, a lenti felvetések csak a képzelet szülöttei, valóságtartalmuk nulla, szándékosan sarkítottak: 1. mi a véleményed arról a spekiről, aki beszált az APP-ba, megvette az 1%-át a részvényeknek 200 FT alatt és azóta is tartja 2. mi a véleményed arról a spekiről, aki vett 1M darab DELTA részvényt 40 FT alatt és 80 fölött eladta őket 3. mi a véleményed arról a spekiről, aki vett 1M darab AW részvényt 90 Ft alatt és 150 fölött eladta őket 4. mi a véleményed arról a spekiről, aki vett 1M darab AKKO részvényt 250 körül és azóta is tartja őket 5. plusz mit gondolsz rólam, akinek van egy rakat RICSI TL certije (nekem, mint legnagyobb hü**ének)
a spekik sokféle szempont alapján kereskednek - mindenkinek más a stratégiája - én sosem venném magamnak a bátorságot, hogy valakit leamatőrözzek, lebohócozzak, lekezdőzzek, letámadjak és lebecsüljek - nem tudhatod, hogy kibe rúgsz bele, de nem is ez a lényeg - itt minden név mögött egy ember van
sosem veszem magamnak a bátorságot, hogy másokat leszaro**ak - mert az nem igazán emberi
drukkolok Neked, hogy ne azt kapd az élettől, amit Te másoknak adsz, mert akkor lehet, hogy nem leszel elégedett
én hiszek az emberekben és abban, hogy mindenki tud változtatni az útján, az egész életemet így élem - így most Neked is őszintén szurkolok, hogy meg tudj változni
Papa! Beleolvastam a CIG topikba, látom , hogy ott van csak igazán háború . Ne izgasd föl magad fölöslegesen, tudom, hogy bosszant téged a pimaszságuk, hagyd rájuk nem éri meg. Ők többen vannak, meg még fiatalok is, jobban fogják bírni. A tudás, viszont nálad van és ez nagyon zavarja őket.:) A tudásodat ott kamatoztasd, ahol megbecsülnek érte.
Én sem jártam ott csak egyszer, üdvözöltem a Marikát, meg sok sikert kívántam neki, azóta ki vagyok tiltva. Azért benézek most is, szoktak ott rólam diskurálni meg Ff-ről is. Tudod jobb ha tudjuk, kik azok akiket nem kell komolyan venni. Fish Úr megnyilvánulásai is tanulságosak a számomra, akinek egyébként több százezer APP részvénye van és meg fogjuk érezni, hogyha ő innen tovább úszik.
Fish Úr Toka klubban történt megnyilvánulása mellett azért ne menjünk el. Hozzáteszem, ekkor kapta be Toka Úr gilisztáját, és azóta is a szájába van. "Az egy tipikus App szekta, kár több szót fecsérelni rá. Azért nem írtam nekik keményebben, mert nem akartam hogy kitiltsanak a fórumról." Ezt csak a tisztán látás miatt tettem be, ő a klub egyik trollja.
Appeninn Holding Nyrt.