Gáz előtte beomlott és kivágtak a certiből, tkom nincs (és nem fogom fel miért emelkedik) , OTP nincs mert állandóan eladom, ezüst is omlott, na jó a MOL jó volt azt elismerem 2600-rol elvittem 2900-ig és ott bedobtam. Ricsivel vagyok kitömve és állandóan abba bízok. Nálam ez rögeszmévé vált. Ami még jó volt DunaHouse , Wizz ezeken nyerészkedtem viszonylag jókat az elmúlt hetekben.
Nem figyelsz a Papára., rossz diák vagy. Appot már règ vennünk kellett volna a Papa miatt. Én szeptemberre kérdeztem meg magamtól, hogy nekem miért nincs a kedvenc részvényéböl. Amikor megvilágosodtam azonnal léptem, azok a vételeim 30%-os pluszban vannak, az ôsszes meg 20%+.Te meg szenvedsz, izgulsz a Ricsiben és nem tudsz vele keresni.Ha belegondolsz minden rv. emelkedett az elmúlt 3 hónapban kivéve a Ricsi.Nem csodálom, hogy depis vagy.
Na. Akkor ne aggódj, mert végre jó helyen vagy! 440 562, 680. Ilyen szintekről van. Ülj kicsit a kezedre és ne ess kétségbe ha néha másik irányba is mozog.( 3 éve vagyok itt a pf-en csak közben lerongáltam egyszer a nevem nem tudtam belépni, vissza akartam csinálni, de nem lehetett..mindegy). Én pl végigültem ricsi tavaly előtti karácsonyi különadó bezuhanását! 😁 de Masterplast is megszivatott már. De csak idő és türelem kérdése. Kiböjtöltem!
Nem megyek már másik topikokba is elég topikba járok. Nem ismerem az appot egyáltalán azért kérdezek ennnyi hülyeséget. Csak miattatok bízok benne nagyjából. Tudod én ahhoz szoktam ha veszek valamit esni kezd. November óta ez a móka nálam. A gázzal kezdődött minden...
Beze ezt a beírást nem kellett volna megejtened itt, ajánlom neked a klubot erre. Ha nem bízol egy rv-ben akkor kár belevenni . A 750 egy erős ellenállás, igen benne van egy kisebb korrekció.itt is, de hír is jöhet bármikor. Nagy esést nem várok. Kicsit kishitű lettél, majd az App rendbe tesz.:)
Hülye kérdés vol2 Nektek van betéve stop vagy minek mert úgyis csak emelkedik? Tehát nem féltek attól hogy hirtelen valaki 100-200-500 ezer darabokat beönt?
Appeninn Holding Nyrt.