Nem teljesen! Az éves csúcs miatt tettem fel! Figyelgettem egy ideje és az emelkedő csati volt a lényeg és 706-n van a célár madár, amiről lepattogott! Ez lett az ellenállás, de tudtam, hogy a csati emelkedik! Aztán bejelöltem sárgával, hogy hol kellene kitörni, ez nagyjából jó is lett! Igazából nem lett emelkedő háromszög, csak vizuálisan, még ha annak is látszik! A megoldás a részletekben van, de nem részletezem ...:))
Ha jobban megnézem akkor ez egy feje tetejére állîtott ék., de nem zuhant ki belőle az árfolyam, hanem éppen rakétázik.:) Ma este ez volt az utolsó ékes hozzászólásom ,:)
Bőven 2M db felett van, az itteni kisbüfik kezében és lehet hogy keveset mondtam! Nekem van infóm még 2021-s évről, hogy kinek mennyi volt itt a fórumon (önkéntes alapon), persze ez változott azóta! A trendforduló, majd a SZIT bejelentését követően, ez jóval megnövekedhetett! Kb. 1,5M darabot számoltam össze, de ez duplázódhatott is!! Ott vannak még a beragadt, és nem fórumozó kisbüfik, valamint a csendben lévők, akik nem kötik mások orrára. :)
Appeninn Holding Nyrt.