Kedves Keeper! "Magyar Péter Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy a NATO-csúcson Recep Tayyip Erdoğan török elnök egy szokatlan emléktárggyal lepte meg a résztvevőket: egy, a nevére gravírozott Magnum revolvert kapott töltényekkel együtt." Reméljük ezzel nem lesz probléma...
Ja hát voltak miatta már letartoztatások is az usa-ban mert 1-2 újságíró megszellőztette a hiányosságokat és emiatt megvádolták őket, hogy összejátszanak az ellenséggel... . DE még mindig jobb a helyzet, mert amikor pár hete(hónapja?) Trump Kínában járt, a tőlük kapott összes ajándék elektronikai terméket felszállás előtt kidobták a kukába, ott meg toll és papír volt náluk végig.... ezzel konkrétan mindent elárultak a kiberkémkedés világáról és jelenlegi állapotáról...
Jobb is, hogy nem kapunk, mert azt is ellopnák a politikusok...A füge nálunk is érik már, ez az első termés még nem olyan finom, a java megy a cefrébe pálinkának....
Nem gond megvagyunk nelkule...kaszálast befejeztem.....ennyi cukkini lett...most elmegyek még fügét szedni azt indulok haza...fügét a nejem igen szereti...én is megeszem. https://kepkuldes.com/image/thfCwvf
Toka Úr! Kis értékű ajándék USÁ-nak: A Katar által az Egyesült Államoknak ajándékozott új elnöki különgépet visszaküldik a szerelőhangárba, hogy "a lehető legteljesebb mértékben" továbbfejlesszék, miután aggodalmak merültek fel lehetséges biztonsági hiányosságai miatt - közölte Donald Trump amerikai elnök.
Az udvar szép volt nagyon, eleg nagy terulete van a szallodának...a sajat strandra kis traktor viszi le fel a furdozni vagyókat....de gyalog 4 perc séta....vannak saját nagy medencéi is es sok csuszda... https://kepkuldes.com/image/thbNrH7
Egyszer ettem Yvoire-ban (Genfi tó partján, a francia oldalon kis középkori gyöngyszem városkában) olyat, hogy ettem is meg nem is. Egy nagy tányért teleraktak csali méretű picike halacskákkal, szőröstül-bőröstül. Nem tudom hogyan lehetett elkészítve, talán párolva vagy inkább főzve, nem nagyon látszott meg rajta, hogy bármilyen elkészítési módban is lett volna része. Minden egyes halacska ártatlan, szomorú szemekkel nézett rám a tányérból. Én elég sok mindent megeszem, a csiga-bigát, polipot, kagylót, rákot is, de ez speciel így ahogy volt érintetlenül maradt. Valami savoyai vagy francia specialitás lehetett.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi